Een unieke badkuip uit duurzame materialen – Kaldewei Conoduo

Dankzij constante innovaties is de badkamer vandaag een echte wellnessruimte geworden. Alles staat er in het teken van schoonheid, comfort, ergonomie en duurzaamheid. De Conoduo badkuip van Kaldewei past daar perfect in: deze duurzame badkuip combineert prachtig design met duurzame materialen.

Kaldewei: grensverleggend in de badkamer

Kaldewei is grensverleggend op vlak van moderne badkamerarchitectuur. De producten van het merk worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, door kwaliteit en door duurzaamheid. De tijdloze badkuipen en douches getuigen van pure klasse en hebben tal van prestigieuze design awards in de wacht gesleept. Uniek is het materiaal waar het merk mee werkt: het Kaldewei geëmailleerd staal, dat bijzonder robuust doch esthetisch is.

De Conoduo badkuip

De Conoduo badkuip van Kaldewei is uniek in al zijn opzichten. Het bijzonder design straalt zowel in de inbouwversie als bij het vrijstaand model pure harmonie uit. De uniforme vormgeving geeft het geheel een puristische, hedendaagse uitstraling. Wellness en baden komen harmonieus samen dankzij de strakke lijnen en de klassieke vierkante vormgeving.

Baden met twee wordt een waar plezier

Baden met twee is veelal ongemakkelijk en niet plezierig: één persoon ligt tegen een rechte wand, de afvoer zit steevast in de weg en veel plaats heb je niet. Met de Conoduo badkuip is dat helemaal anders en wordt baden met twee weer echt plezierig en romantisch.

De badkuip heeft aan beide zijden een identiek, schuin rugvlak, zodat je altijd comfortabel ligt, ongeacht aan welke kant je ligt. De afvoer zit dan weer in het midden, zodat ook die nooit in de weg zit.

De Conoduo badkuip van Kaldewei is verkrijgbaar bij Facq in de formaten 180×80 cm, 190×90 cm en 200×100 cm voor de inbouwversie. De kostprijs is respectievelijk 1.189 euro, 1.641 euro en 1.852 euro. Het vrijstaand model is leverbaar in 180x80cm aan 4.733 euro. Bij deze baden hoort een specifiek wit ledigingssysteem (kostprijs 190,50 euro). Het Kaldewei bad ontdekken kan in één van de Facq showrooms.

19/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?