Een klassieke inrichting voor de badkamer met de Classic-collectie

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke, verleidelijke en traditionele badkamer, die ook nog eens tijdloos is? Ontdek dan de Classic-collectie: comfortabele, klassieke badkamers waar het aangenaam vertoeven is.

Klassieke inrichting voor de badkamer

De klassieke badkamer is comfortabel, duurzaam en ordelijk. De klassieke inrichting van deze badkamer ademt de sfeer van vroeger uit, zonder ouderwets te zijn. Er wordt een ultieme balans gecreëerd tussen uitstraling en kwaliteit. Bovendien zorgt de rustieke sfeer in de klassieke badkamer ervoor dat je er heerlijk tot rust komt.

Klassieke inrichting in harmonie

Richt jouw badkamer harmonieus in met de Darling New-collectie van Facq. Deze Duravit-badkamercollectie valt op door de harmonische cirkelvormen met een verfijnde rand. De individuele wastafelinrichting van de Darling New-collectie oogt bijzonder mooi in de klassieke badkamer. Je hebt een uiterst ruime keuze, hierdoor kan je jouw badkamer inrichten naar jouw behoeften.

Blikvanger O.novo

Wist je dat een klassieke inrichting ook flexibel kan zijn? De O.novo-collectie wordt getypeerd door haar flexibiliteit. Met deze collectie kan je jouw klassieke badkamer naar wens samenstellen. De verschillende modellen van deze verleidelijke badkamer kan je eindeloos combineren tot het plaatje perfect is. De frisse vormgeving van deze badkamercollectie maakt van jouw badkamer een échte blikvanger.

Jouw badkamer klassiek inrichten

Een badkamer moet verleidelijk, stijlvol en volledig naar jouw smaak zijn. Daarnaast is ook het praktische aspect van de badkamer van belang, toch? Bij Facq helpen ze je graag jouw badkamer zo aangenaam mogelijk in te richten. Samen met jou vinden ze de badkamer uit waar je je thuis voelt. Met comfortabele verlichting, ultieme opbergideeën en een overzichtelijke inrichting creëer je de badkamer van jouw dromen.

25/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?