Darling New: dé Duravit-badkamerklassieker in een nieuw jasje

Duravit Darling New

Design hoeft niet duur te zijn. Zeker niet in de badkamer, want Duravit lanceerde onlangs Darling New: de opvolger van de Darling Classic-collectie. ‘Veel design voor weinig geld’ vatte de vorige Darlingcollectie samen en dat is voor Darling New niet anders. Opnieuw bestaat deze badkamercollectie stuk voor stuk uit betaalbare ontwerpen die zich laten kenmerken door hun eenvoudige opstaande rand, en die verrassend elegant overkomen. Lees verder en maak kennis met dé klassieker onder de badkamercollecties!

In elke badkamer past een Darling-meubel

Zelfs het kleinste kamertje voelt groots aan dankzij Darling New van Duravit. Zowel de toiletten als de urinoirs en bidets van deze collectie creëren met de onzichtbare bevestiging een bijzonder ruim gevoel.

De ligbaden van Darling New: een streling voor het oog

Is pure ontspanning voor jou synoniem met uitgebreid in bad gaan? Een Darling New-bad vervoert je naar hogere sferen! Maak je keuze uit de twaalf verschillende uitvoeringen in de whirpool-versie – de nekrol is optioneel, maar echt een aanrader – en je badkamer wordt een wellnesscentrum om u tegen te zeggen.

Duravit Darling New

Tip: maak jouw me-time extra sfeervol met zachte ledverlichting onder de rand van je Darling New-bad. Vraag ernaar in je Facq-showroom!

Een stijlvolle wastafel samenstellen

Darling New biedt maar liefst vier verschillende wastafels. Voor ieder wat wils dus! Eén ding hebben ze wel allemaal gemeen: de cirkelvorm staat centraal. Kies jij voor de wastafel met een halve zuil of eentje met een volledige? Combineer je de cirkel-in-cirkel-vormige waskom met het bijpassende badkamermeubel of ga je voor een van de consoles? En ga je voor frisgroen, hemelsblauw, grijs, …?

Darling Duravit badkamerklassieker

Bewonder Darling New van Duravit met eigen ogen

Ben je benieuwd naar de rest van de Darling New-collectie? Blader door de Facq-catalogus of bewonder de volledige collectie in het echt in je dichtstbijzijnde Facq-showroom.

 

14/06/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?