Design in de badkamer – 4 stijlvolle producten voor uw badkamer

De tijden dat badkamers gewoon wit waren, zijn voorbij. De badkamer is een volwaardige kamer geworden en we besteden veel aandacht aan de inrichting van de badkamer. Design in de badkamer speelt dus ook een grote rol!

Vrijstaand bad

Onmisbaar design in de badkamer is een vrijstaand bad. De mogelijkheden zijn oneindig, maar het vrijstaand bad wordt meestal centraal in de badkamer geplaatst. Zo krijgt het een unieke plaats en staat het volledig in de belangstelling. Dit vrijstaand bad werd ontworpen door Philippe Starck en is een stijlvolle eyecatcher in de moderne badkamer.

Design wastafel

Naast het vrijstaande bad ontwierp Philippe Starck ook een unieke wastafel met onderbouwmeubel. Voor zijn ontwerpen keerde hij terug naar de oorspronkelijke vorm van de wastafel. Met een knipoog naar de historische voorganger is deze wastafel de moderne versie van de waskom. Het meubel dat bij deze “waskom” hoort, is verkrijgbaar in donker Makassar ebbenhout, Amerikaanse notelaar, zwart of wit.

Design toilet

Ook het toilet bepaalt de sfeer en de inrichting van de badkamer. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een wandtoilet. Dit heeft inderdaad wel wat voordelen: je kan er gemakkelijk onder poetsen, het onderhoud is een stuk eenvoudiger en de badkamer oogt groter.

Design spiegel

Het design in de badkamer is niet volledig zonder een spiegel. Het bad staat dan misschien wel in het middelpunt, maar een spiegel is écht onmisbaar. Deze spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren biedt bovendien ook veel bergruimte. De twee stopcontacten aan de binnenkant en de lichtschakelaar aan de buitenkant zorgen voor de perfecte functionaliteit.

09/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?