Design badkamer: de charmes en de eenvoud van beton in de badkamer

Beton is een steeds populairder materiaal in het interieur. Zelfs in de badkamer doet beton zijn intrede. Betonnen vloeren, betonnen wanden, een wasbak van beton,… alles is mogelijk. Doe inspiratie op om de eenvoud van beton ook in jouw badkamer thuis te brengen.

Inrichting badkamer: beton in de badkamer

Beton is bijzonder strak en geeft je badkamer een mooie, industriële uitstraling. Met beton in de badkamer creëer je een eigentijdse sfeer zonder aan gezelligheid in te boeten. Door het strak en modern uiterlijk van beton kan je beton op verschillende manieren inzetten in de badkamer. Beton is ook waterdicht en kan dus perfect gebruikt worden voor douchewanden, lavabomeubels en zelfs wanden.

 

Beton in de badkamer: de mogelijkheden

Een betonnen lavabomeubel met een betonnen lavabo, een betonnen inloop douche met een betonnen vloer, wanden uit beton,… je kan beton op heel wat diverse manieren inzetten in de badkamer. Het grote voordeel van beton is dat je alles kan laten maken van jouw eigen ontwerp. Zo creëer je een unieke, persoonlijke badkamer.

Inspiratie voor beton in de badkamer

Twijfel je nog over de charmes van beton in de badkamer? Of hou je niet van het industriële karakater van beton? Dan is er goed nieuws: beton kan ook perfect in een landelijke badkamer. Ongepolijst beton is lekker robuust en past perfect in het landelijke interieur.

Ben je toch meer voor de moderne aanpak? Dan kan je beton in de badkamer ook combineren met bijvoorbeeld hout of metaal. Ook kan je beton perfect combineren met heel wat kleuren. Laat je inspireren en creëer je eigen unieke betonnen badkamer.

11/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?