De watervalkraan: je handen wassen was nog nooit zo zen

Neem je ‘s ochtends graag uitgebreid de tijd om te genieten van je douche? Kun je na een zware werkdag niet vlug genoeg in bad zitten om er pas weer uit te komen als je vingers helemaal verrimpeld zijn? Kortom: is een badkamer voor jou, meer nog dan een plaats voor persoonlijke hygiëne, een oord van wellness en relaxatie? Dan ga je deze nieuwigheid vast geweldig vinden: de watervalkraan! Alsof je je handen in een bergriviertje wast!

Een massage onder de douche

Uit een watervalkraan stroomt, net als uit een traditionele mengkraan, zowel warm als koud water. Alleen stort het water uit een waterval- of cascadekraan in een boog naar beneden, net als bij een waterval. Dat geeft een fijn gevoel aan je handen en is ronduit fantastisch onder de douche, want je krijgt er bij elke wasbeurt een hypnotiserende watermassage bij. Je zult niet meer weg te slaan zijn uit je badkamer!

De watervalkraan brengt het wellnesscenter naar je badkamer

De watervalkraan bestaat in verschillende uitvoeringen, zowel ingebouwd als uitwendig, voor je wastafel of voor je douche en zelfs het bad. De kranen op zich zien er ook geweldig uit, zeker als ze in werking zijn. Je waant je écht in een wellnesscenter! Mag het nog iets meer zijn? Dan moet je de watervalkraan met led-verlichting zeker proberen! Het water kleurt rood wanneer er warm water uit de kraan stroomt en blauw wanneer het water koud is. Toch net dat tikkeltje meer in de badkamer!

Er is een watervalkraan voor elk type badkamer: rond, hoekig, rank of fors. Zo kan je de kraan perfect afstemmen op de stijl van je badkamer.

Een watervalkraan is de ideale finishing touch voor elke badkamer! Ontdek de watervalkraan nu bij Facq.

27/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?