Dé trend van dit moment: goud in je badkamer

gouden badkamer

Denk je eraan om je badkamer eens onder handen te nemen of te vernieuwen? Dan is ‘a touch of gold’ in je badkamer zeker het overwegen waard. Een subtiele gouden toets in je badkamer is absoluut in! Laat je inspireren door volgende ideeën.

Gouden kranen: klassieke klasse

Goud wordt niet langer als kitsch bestempeld. Integendeel: het is zelfs hipper dan ooit. Let wel, de sterkte van die gouden toets zit in de details. Goud als subtiel element kan wonderen verrichten in je interieur. Zo til je een sobere badkamerinrichting meteen naar een hoger niveau door de kraan van de wastafel van een gouden kleurtje te voorzien. Een heuse aanrader: tweegreepskranen of retrokranen. Porselein en goud geven dat net dat tikje meer allure!

Gouden douchekop: uniek!

Een gouden douche in combinatie met prachtige kranen maken je badkamer helemaal af. Zo maak je van douchen een unieke belevenis en wordt je badkamer een oase van rust.

Gouden wastafel

Als je de gouden toets zeer subtiel wil aanbrengen in je badkamer, kun je de binnenkant van je wastafel van een gouden laagje voorzien. De meeste badkamers zijn symmetrisch ingericht. Heb je al eens aan gouden waskommen gedacht? Door enkel deze bolle elementen van een bronzen toets te voorzien, geef je een lichte asymmetrische twist aan je inrichting.

Ook dit kan: de toiletborstel!

Schrikken gouden kranen of wastafels je af? Dan kun je ook met één enkele kleine toets toch mee zijn met de hedendaagse goudtrend in je badkamer. Want wie denkt dat de toiletborstel niet hip en trendy kan zijn, heeft het mis. Door je toiletborstel een goudlaagje te geven, maak je van je badkamer of wc een luxeversie.

05/08/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

D
David

Ik ga binnenkort mijn badkamer vernieuwen en deze blog geeft me weer wat nieuwe inspiratie Bedankt, maar Ik ga nu wel twijfelen tussen zwarten en gouden kranen!