De origineelste badkameraccessoires

Wil je je badkamerinrichting tot in de puntjes afgewerken? Met enkele mooie badkameraccessoires kan je extra sfeer scheppen in jouw badkamer, meer comfort creëren of persoonlijke accenten leggen!

Badkamerinrichting met leuke badkameraccessoires

Tip van interieurarchitect Veronique Lambrechts: met kleine badkamer accessoires kan je in no time de look van je badkamer veranderen. Kies dus voor een sober badkamer interieur en leg accenten met accessoires. Zo kan je snel en eenvoudig van een kinderbadkamer een tienerbadkamer maken of bij blijven met de badkamertrends.

Originele badkameraccessoires

Homeproved ging voor jou op zoek naar enkele speciale badkameraccessoires:

    • Maak van je badkamer thuis een luxe spa met kleine lichtjes. Kleine badlichtjes maken van je badkamer een romantisch liefdesnestje en doen je in een zuiders badenhuis wanen. Er bestaan ook lampjes die je met een zuignap op de bodem of de zijkant van uw bad, op de muur of in de douche kan bevestigen.
    • Zingen onder de douche? Ook een doucheradio of badradio horen tot het gamma badkameraccessoires design. Plaats een trendy AM en FM badkamerradio onder de douche of op je badrand en luister ook tijdens het baden naar je favoriete muziek!
    • Er is geen typischer badkameraccessoire dan het rubberen badeendje. Dat eendje verdient ondertussen wel een upgrade. Verwelkom dus ook de radiobestuurde badeend in jouw badkamer, want dat is het ultieme badgadget! Deze badeend is volledig waterdicht en met een afstandsbediening bestuurbaar. Leuk voor kleine of grotere kinderen!
    • Al gedacht aan een leuke badstop? Met een badstop in de vorm van een nijlpaard, papieren bootje, ijsbeer of rietstengel is baden nooit meer hetzelfde! En dan hebben we nog maar enkele mogelijkheden van originele design badstoppen aangestipt…

 

Ontdek de Facq badkameraccessoires online

Neem alvast een kijkje in de catalogus met badkameraccessoires & toebehoren. Daar ontdek je verschillende toebehoren voor de badkamer & douche in diverse stijlen. Zo kan jij jouw badkamer volledig naar eigen wens en smaak aankleden.

 

 

10/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?