100% ontspannen dankzij Balneotherapie in de badkamer

Een rustgevende en kalmerende ontspanning in een heerlijk bubbelend bad, wie kan daar niet van genieten? Balneotherapie, waarbij ziektes en lichamelijke klachten door het baden worden behandeld, is nu ook mogelijk in je eigen badkamer. We geven je graag meer informatie!

Wat is Balneotherapie?

Algemeen wordt deze term gebruikt voor alles wat met spa behandeling te maken heeft, in begrip van het drinken van water, het gebruiken van warme baden en natuurlijke stoombaden, het genieten van massages door water of lucht, evenals verschillende soorten van modder en zand gebruikt voor warme toepassingen.

Voordelen van Balneotherapie

Je geniet in de badkamer in de eerste plaats van optimaal comfort. De zijsproeiers van het whirlpoolsysteem zijn handmatig 150° verstelbaar. Hierdoor kan je kiezen voor een gepersonaliseerde massage.

De Balneotherapie-systemen zijn ergonomisch te bedienen. Je kan intuïtief en gemakkelijk het bedieningsbord gebruiken dat perfect geïntegreerd is in de badrand. Hierdoor heb je moeiteloos toegang tot alle functies.

De samenstellingsmogelijkheden zijn eindeloos. De massageystemen bestaan in drie verschillende types. De systemen zijn overigens compatibel met alle acrylbaden alsook de meeste Quaryl baden.

Genieten van Balneotherapie in jouw badkamer

Leun achterover en geniet, want Villeroy&Boch brengt enkele nieuwe massagesystemen op de markt. Hierdoor kan je jouw badkamer voorzien van Balneotherapie. Je hebt de keuze tussen drie verschillende baden.

  • Je kan kiezen voor de sportieve en dynamische versie “Ultimate Fitness”. Ideaal om op een efficiënte manier te ontspannen na het sporten of te genieten van een stimulerende massage.
  • Een tweede mogelijkheid is “Whisper”. Bij dit massagebad staat stilte in dienst van ontspanning: even stil als het geritsel van de bladeren. De sproeiers zorgen voor een rustgevende en kalmerende ontspanning terwijl het massagevermogen toch wordt versterkt.
  • Een derde mogelijkheid is “Just Relax! Plus”. Met regelbare zij-jets kan je je weldadig laten masseren. Met het in de badrand geïntegreerde bedieningspaneel regel je handig en comfortabel alle functies!
14/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?