Met deze badkameraccessoires wordt douchen nog leuker

Badkameraccessoires

Douchen is sowieso een leuke bezigheid. Zalig ontspannend na een lange werkdag, lekker verfrissend na een intensieve work-out of aangenaam warm op een winterse dag. We hebben niet veel nodig om tevreden te zijn onder de douche. Toch bestaan er heel wat badkameraccessoires die het douchen nóg aangenamer maken.

Zing de longen uit je lijf met de badkamerradio

Is het omdat de akoestiek goed zit in de badkamer, omdat je denk dat niemand je hoort of gewoonweg omdat je er vrolijk van wordt? Het maakt niet uit. De badkamer is de plek bij uitstek om je zonder publiek – letterlijk – helemaal bloot te geven. Een badkamerradio is de ideale metgezel en geeft je inspiratie voor liedjes. Douchen is meteen een pak leuker!

Meer badkameraccessoires voor de ultieme douchebeleving

De douche is doorgaans niet veel meer dan een vierkante meter groot en toch zijn er heel wat leuke douche-accessoires om je het leven makkelijker én leuker te maken. We zetten er een aantal in de verf.

  • BadkameraccessoiresEen douchegordijn heeft uiteraard een praktische functie. Het voorkomt dat de badkamer nat wordt tijdens het douchen en dient als afscherming wanneer de ruimte door meerdere mensen wordt gebruikt. Maar wist je dat de kleuren, motieven en prints eindeloos zijn? Douchen in het bos of aan zee? Het kan allemaal!
  • Extra lang onder de douche blijven staan omdat je de kou die volgt niet wil trotsteren … Ken je dat gevoel? Met een badkamerradiator is dat probleem voorgoed verleden tijd. Niet alleen geven designradiatoren je badkamer een hippe look, ze kunnen ook dienstdoen als handdoekhouder. Zo warmt de handdoek op en lijd jij nooit meer kou.
  • Je zangtalenten gaan er misschien op vooruit onder de douche, je timemanagement durft er weleens onder te lijden. Op zo’n moment is een doucheklok geen overbodige luxe. Een doucheklok helpt je bovendien om water (en geld) te besparen.
  • Staand douchen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen die al een dagje ouder zijn of slecht ter been kunnen wel een douchekruk. Maar ook als je gewoon wat moe bent, kan het deugd doen om er even bij te gaan zitten.

Nog op zoek naar de douche van je dromen? Laat je inspireren door het Facq-assortiment.

 

04/10/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?