Badkamer van de maand: Hommage van Villeroy & Boch

Een badkamer die de stijl van de vroege 20ste eeuw combineert met de technologie van vandaag? Het kan, met de Hommage badkamer van Villeroy & Boch. De wastafels, badkuipen en toiletpotten worden vervaardigd uit porselein van de beste kwaliteit.

Hommage aan het fin de siècle

De vroege 20ste eeuw werd gekenmerkt door sober minimalisme. De wastafels, baden en kasten zijn daarbij fraai vormgegeven met beschaafde kleurnuances, heldere lijnen en strakke vormen. Het trapreliëf zorgt daarbij voor bijzondere accenten en het onderstreept de strakke lijnvoering. Opvallend is ook het materiaal van de Hommage badkamers: de badkamers worden gemaakt van hoogwaardig sanitair porselein en zijn voorzien van de oppervlakteveredeling CeramicPlus.

Get the look: terug naar de stijl van de afgelopen eeuw

Wastafels

Aparte wastafels zijn typerend voor de badkamers van de 20ste eeuw en daar spelen de Hommage wastafels op in. Het porseleinen materiaal geeft de wastafels een exclusieve uitstraling en gaat naadloos op in de Hommage collectie. De wastafel is beschikbaar in verschillende varianten, waarbij sommigen geschikt zijn voor het aansluiten van een 1-gat armatuur en andere varianten voor 3-gats armaturen.

De spiegel

Een spiegel mag in de badkamer natuurlijk niet ontbreken. De spiegel uit deze collectie wordt omlijst door hetzelfde prachtige hout als het hout van de onderbouwkasten en bijzetkasten. De strakke vormen en heldere lijnen uit de collectie worden op die manier extra benadrukt.

Het bad

Wie kiest voor Hommage, kiest voor stijlvol baden. Het bad is losstaand, waardoor het alle aandacht opeist in je badkamer. En dat mag ook met zo’n knappe eyecatcher in je badkamer. Het geeft je badkamer ten slotte extra cachet en zorgt voor een duidelijke hint naar de stijlvolle badkamers van vroeger.

Onderkast en bijzetkast

Deze prachtige onderkasten en bijzetkasten combineren mooi hout met het porseleinen sanitair van de Hommage collectie. Het hout straalt een pure, warme charme uit en lijkt zo uit de vroege 20ste eeuw weggeplukt. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en variaties, afhankelijk van je wensen en behoeften.

De Hommage collectie van Villeroy & Boch is verkrijgbaar bij Facq. Meer informatie over de verschillende opstellingen, onderdelen evenals de prijzen vind je op de Facq website.
15/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?