Badkamer van de maand: get the country look

Droom jij sinds jaar en dag van een unieke, landelijke badkamer als deze? Dan brengen wij je vandaag een stapje dichter bij deze droom. Van spiegel tot handdoekhouder: wij vertellen je welke elementen je nodig hebt om deze landelijke badkamer in te richten.

De landelijke True Oak-badkamer van Villeroy & Boch

Welkom in deze prachtige, landelijke badkamer van Villeroy & Boch. Het interieur is een moderne interpretatie van traditionele en ambachtelijke elementen. Het brengt oud en nieuw samen, zowel in klassieke als hedendaagse countrystijl. Eenvoud en licht voeren duidelijk de boventoon in dit landelijke interieur.

Get the look: de landelijke badkamer

Het wastafelmeubel

De meubels van deze landelijke badkamer zijn uit zorgvuldig geselecteerd eikenhout vervaardigd. De badkamermeubels worden nauwgezet geassembleerd. De lades schuiven feilloos over de metaalgeleiders en sluiten zachtjes dankzij het Soft Closing-systeem. De kers op de taart is het leisteenkleurige, onderhoudsvriendelijke wastafelvlak.

Het onderbouwmeubel (True Oak Vanity unit) uit Mellow Oak meet 100x77x55 cm, kost €2.979 excl. BTW en is verkrijgbaar bij FACQ.

Opbouwwastafel

Dit prachtige onderbouwmeubel kan gecombineerd worden met talloze opbouwtafels en staat garant voor unieke charme. In het voorbeeld werd gekozen voor de ronde Loop & Friends-wastafel, waarvoor de Farmhouse-porseleincollectie en het succesvol Blueflowers-motief inspiratie brachten. De motieven zijn kleurrijk, discreet en niettemin gedetailleerd, ze lijken wel met de hand geschilderd!

Deze waskom met een doorsnede van 43 cm kost €671 excl. BTW en is ook verkrijgbaar bij FACQ.

De spiegel

In geen enkele badkamer mag een spiegel ontbreken. In deze unieke, landelijke badkamer hoort natuurlijk een spiegel met een eikenhouten kader. Hier koos men voor de True Oak Mirror met led-verlichting van 100 op 65cm, kostprijs €1.1182 excl. BTW.

Bijzetkastje

Extra opbergruimte zorgt dat je badkamer nooit een puinhoop wordt. Daarom werd gekozen voor het True Oak side Cabinet van 57x90x40 cm met scharnieren links. Dit kastje kan je eveneens bij FACQ kopen en kost €1.789 excl. BTW.

Het bad

Het plaatje is pas compleet als je het geheel combineert met een vrijstaand bad. Hier koos men voor het vrijstaande bad Aveo new generation. Een bad dat ontstond uit een samenwerking tussen Villeroy& Boch en designbureau Conran & Partners.

Het witte bad uit Quaryl, 190x95cm, kost €5.366 en vind je bij FACQ.

Meer informatie over deze badkamer vind je in de FACQ-catalogus op pagina 146 of vraag er naar in één van de FACQ-sanicenters.

21/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?