Zelf je badkamer samenstellen met D-motion

D-motion badkamer samenstellen

Nog op zoek naar de geschikte badkamer voor je nieuwe woning of is je huidige badkamer dringend aan vervanging toe? Neem het heft in eigen handen en stel zelf je badkamer samen met D-motion by Delpha, dé designcollectie die look, functioneel gebruik en comfort verenigt.

Badkamermeubels op maat

De perfecte badkamer kiezen is een hele uitdaging. Niet alleen wil je een badkamer die mooi aansluit bij de rest van je interieur. Je moet ook rekening houden met de grootte van de ruimte en alle functionaliteiten die je erin kwijt wil. Vaak sluit een kant-en-klare badkamer niet volledig aan bij jouw noden. In dat geval opteer je het best voor de D-motion-collectie van Delpha. Met dit modulesysteem kun je naar hartenlust puzzelen om jouw gedroomde badkamer waar te maken.

D-motion badkamer samenstellen

Je badkamer samenstellen met designmeubels

Wie droomt er niet van een elegante designbadkamer? Eentje waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan. D-motion by Delpha voorziet voldoende opbergruimte en heeft oog voor detail. Zo krijgt de binnenafwerking evenveel aandacht als de buitenkant en wordt er een kruipruimte met wegneembare achterwand voorzien om de leidingen te verbergen. Bovendien zijn de meubels verkrijgbaar in drie verschillende houtmotieven en twee kleuren. Ben je helemaal gewonnen voor een tijdloos witte badkamer? Of heb je liever een houten badkamer met een warme wellnessuitstraling? In de D-Motion-collectie is er voor ieder wat wils.

Ontwerp de badkamer van je dromen

Een stijlvolle collectie badkamermeubels is één ding. De ruimte efficiënt inrichten is een ander paar mouwen. Met de bathroomplanner van Facq wordt het ontwerpproces aanzienlijk vereenvoudigd. De tool laat je toe om de badkamer van je dromen te visualiseren. Zo voorkom je onaangename verrassingen bij de realisatie ervan.

Ontdek wat D-motion allemaal voor jou kan betekenen!

 

03/11/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?