Je badkamer renoveren doe je met deze knappe innovaties

De tijd staat niet stil en ook in de badkamer is er de afgelopen jaren veel veranderd. Tegenwoordig staat alles in teken van schoonheid, harmonie, ergonomie en duurzaamheid. Om je een ‘heads-up’ te geven vóór je je badkamer renoveert, hebben we de jongste innovaties voor je op een rijtje gezet!

Design inrichting voor je badkamer CConceptwall

Kies in je vernieuwde badkamer voor het eenvoudige badkamermeubelsysteem CConceptwall van Burgbad. Het modulair “muur voor muur”-systeem brengt het verticale vlak, de meubels en het wastafelblok samen in één homegeen element. De badkamermeubels bieden je een grote ontwerpvrijheid. Je kiest de kleuren, componenten en oppervlakken van de badkamer en configureert ze volgends je eigen noden en smaak.

Badkamer renoveren: kies een elektronische kraan

Ga voor meer hygiëne in je badkamer en kies voor een elektronische kraan. Niemand moet de kraan nog aanraken met zijn vuile handen om de kraan aan te zetten, en ook uitzetten is niet meer nodig. De elektronische kraan begint te lopen van zodra je er je handen onder houdt en valt uit als je je handen wegneemt. Naast het feit dat de kraan super hygiënisch is, spaar je zo ook heel wat water in je gerenoveerde badkamer!

Een golf van muziek in de badkamer

Als je je badkamer gaat renoveren, verdient ook wellness bijzondere aandacht. Na een bewogen dag heerlijk ontspannen in een rustgevend bad doet namelijk wonderen. Voeg hier nog een extra dimensie aan toe: je lievelingsmuziek. Je voelt je meteen als herboren! Het Sound Wave bad-audiosysteem zit discreet verwerkt in de badkuip en maakt van je ligbad een klanklichaam. Dit zorgt voor een bijzondere geluidsbeleving!

Gedaan met illusies: de driedimensionale spiegel

Na de renovatie van je badkamer is het tijd om komaf te maken met illusies! Kies voor de revolutionaire driedimensionale spiegel. Dankzij de volledig draaibare panelen kan je jezelf vanuit elke hoek bewonderen. Perfect om make-up aan te brengen, je haren in de plooi te leggen of je te scheren. Een extra voordeel van deze spiegel: hij geeft een ‘niet-gespiegeld’ en onvervormd beeld. Je ziet jezelf met andere woorden zoals anderen je zien!

20/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?