Je badkamer renoveren: dit zijn dé trends van het moment

Badkamer-renoveren-trends

Ben je het beu om elke ochtend op dezelfde badkamermeubelen te kijken? Erger je je aan de  gebarsten tegeltjes en de gedemodeerde kasten? Dan is het misschien tijd om je badkamer te renoveren. Hoewel er bij zo’n badkamerrenovatie heel wat praktische beslommeringen komen kijken (van budgetten tot grondplannen), moet je ook goed nadenken over welke stijl je wil. Niet helemaal mee met de trends? Geen probleem, we stellen ze aan je voor!

Badkamer renoveren met mozaïek

1. Een maximum aan sfeer met de mediterrane look

De mediterrane look verovert onze badkamers. Hét kenmerk van deze trend? Mozaïek! Natuurlijk kun je je hele badkamer met deze kleine tegeltjes versieren, maar een accentmuur achter de wastafel of in de douche is net zo mooi. Een zwarte of gouden kraan tilt het geheel meteen naar een hoger niveau. Daarnaast kun je leuke contrasten creëren door bijvoorbeeld typische mediterrane patronen van een retrotoets te voorzien.

2. Toptrend in badkamerrenovatie: kastruimte!

Badkamer-renoveren-trendsWat je absoluut nodig hebt in je badkamer, is veel kastruimte om helemaal naar wens in te delen. Er is niets zo vervelend als uit de douche komen en druipnat je propere handdoek in de kamer ernaast moeten gaan zoeken. Zelfs als je een kleine badkamer hebt, kun je er het maximum uit halen door in de hoogte te werken. Dankzij ingebouwde kasten behoud je dat ruimtelijke gevoel. Heb je je opbergruimte graag iets speelser? Kies bijvoorbeeld voor een open rek in een vrolijk kleurtje. Daarin kun je je fluffy handdoeken en toffe juwelendoosjes uitstallen. Prachtig, maar ook praktisch.

3. Luxe voor elke dag

Om te ontspannen hoef je je huis al lang niet meer uit. Bij het renoveren van je badkamer bouw je gewoon wat verwennerij in. Luxe zit namelijk in kleine dingen: een handdoekradiator, een volledig afgesloten douchecabine die de warmte lekker vasthoudt, een zitbankje in de douche, een ingebouwde radio …

Kom gerust eens langs om te zien hoe wij jouw dromen kunnen waarmaken!

 

25/08/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?