Je badkamer stijlvol minimalistisch inrichten met Ultra Cadra

Badkamer inrichten Ultra Cadra

Spelen met kleuren, vormen en materialen en zo de badkamer van je dromen vormgeven? Dat vormt geen enkel probleem, als je maar voor het juiste badkamermeubel kiest. Vandaag stellen we graag de Ultra Cadra aan je voor, een stijlvol badkamermeubel van Delpha dat minimalisme omarmt en perfect aan de noden van de moderne badkamergebruiker tegemoetkomt. Kijk even mee en laat je inspireren!

Monomaan modern

Hou je van een strakke, uniforme badkamerlook? Dan kies jij vast voor een badkamerkast in een en dezelfde kleur. Die optie biedt het Ultra Cadra-model. Zowel het frame als de fronten zijn verkrijgbaar in:

  • Glanzend wit
  • Mat mokka
  • Donkere stofstructuur
  • Gestructureerde heldere eik
  • Gestructureerde donkere eik

Heb je het liever wat diverser? Dan is combineren de boodschap. Je kunt je badkamermeubel ook tweekleurig samenstellen, waarbij het lichaam en de fronten telkens een andere kleur hebben.

Het meubel zelf bestaat uit twee brede laden – de ideale opbergplek voor handdoeken, beautyproducten of make-upspullen – met daarbovenop een keramische en dus onderhoudsvriendelijke wastafel. Of twee wastafels naast elkaar, mocht je dat wensen.

Badkamer inrichten met extraatjes

Volstaat een badkamermeubel niet om jouw badkamer in te richten? Geen probleem, dan vul je je Ultra Cadra gewoon aan met enkele extra accessoires:

  • Open nissen, waarin je decoratieve elementen kwijt kunt, zoals een stel bij elkaar passende vaasjes, opgerolde gastenhanddoekjes, stijlvolle opbergdoosjes, …
  • Een brede spiegel met ledverlichting, die de blikvangersfunctie van het hoofdmeubel nog versterkt.

Badkamer inrichten Ultra Cadra

Je badkamer efficiënt én stijlvol inrichten

Welk badkamermeubel je ook kiest, esthetiek en gebruiksgemak moeten elkaar altijd perfect aanvullen. Een designbadkamer zonder opbergkasten is dan misschien een lust voor het oog, in de praktijk levert dat gebrek aan opbergruimte vooral frustratie op.

De Ultra Cadra-collectie in het echt bewonderen? Dat kan in een van de Facq-showrooms. Maak een afspraak en kom eens een kijkje nemen!

 

23/07/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?