Baden om jaloers op te zijn

Baden

Op pootjes of strak en gestroomlijnd: een vrijstaand bad is altijd een blikvanger in je badkamer. Maar welke stijl kies je voor je bad, en hoe laat je je badkuip matchen met de rest van het interieur? Deze voorbeelden leveren je alvast inspiratie op. Waarschuwing: sommige van deze baden zijn jaloersmakend mooi!

Vrijstaand bad met afgeronde of rechte hoeken?

De baden van de huidige generatie zijn meestal ontworpen met bijzondere aandacht voor vorm en design. Want meer nog dan het praktisch nut, staat de esthetische waarde voorop. Wie voor de keuze van een bad staat, doet er dus goed aan om de vorm van de badkuip te laten matchen met de rest van zijn badkamerinterieur. Is je badkamer strak ingericht, met veel rechte lijnen en weinig tierlantijntjes? Dan past een bad met rechte hoeken daar perfect in – bijvoorbeeld het model Starck Solo van Duravit.

Baden

Datzelfde model is ook verkrijgbaar in een ovale vorm, met afgeronde hoeken. Die vorm komt dan weer uitstekend tot zijn recht in een rustieke, romantische badkamer waar ronde vormen en speelse details de uitstraling bepalen.

Languit relaxen in … een kano!

Een bad geïnspireerd op een kano: dat is de Nahho van Duravit. Dit bad heeft alles in huis om van jouw ontspanningsmoment de ultieme wellnesservaring te maken. Het werd ontworpen om je te laten genieten van ‘floating’ oftewel drijven in je badkuip. Een voorwaarde om te drijven is natuurlijk dat je volledig uitgestrekt ligt. Daarom is de Nahho extra lang gemaakt, en bovendien voorzien van een in de hoogte verstelbare neksteun. Let ook op de details: alle technische elementen zijn zorgvuldig weggewerkt in de grafieten klep.

Baden

Duobaden: ontspannen met z’n tweetjes

Lekker romantisch samen in bad gaan, met gezellige kaarsjes en een glas wijn erbij: voor sommige koppels is het het toppunt van romantiek. Om die ervaring aangenamer te maken, is er de Paiova van Duravit: een bad dat breed genoeg is om er met z’n tweetjes in te relaxen. Zo zie je maar dat je niet per se een jacuzzi nodig hebt om te baden in luxe …

Baden

28/08/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?