Akoestische muurbekleding van Buzzispace

Thuis of op kantoor, het is altijd aangenaam om in een rustige omgeving te vertoeven. Vroeger plakte men eierdozen tegen de muur om de muren van een kamer te isoleren. Vandaag bestaat er een veel mooiere en doeltreffende oplossing: de akoestische muurbekleding van Buzzispace. Een Belgische innovatie die tijdens Batibouw 2013 in de kijker stond.

Een oase van rust… Zalig, maar soms moeilijk te verwezenlijken. Eerder dan de mond van je collega’s te snoeren, is er tegenwoordig een heel eenvoudige oplossing op de markt om een cocon van stilte te creëren: je muren bekleden met de akoestische muurbekleding van Buzzispace.

Muurbekleding van Buzzispace: stilte, warmte en schoonheid

De akoestische muurbekleding van Buzzispace werd op Batibouw 2013 voorgesteld als het behangpapier van de toekomst. Het springt meteen in het oog zonder te irriteren, in tegenstelling tot heel wat behangpapier. Maar met co-housing, open workspaces en de terugkeer naar de stad in het achterhoofd zijn het vooral de akoestische eigenschappen die deze muurbekleding aantrekkelijk maken en de aandacht van heel wat Batibouw-bezoekers trok. Bijkomend voordeel: je kan er allerlei foto’s, affiches,… op vastpinnen.

De producten van Buzzispace zijn bovendien heel duurzaam en ecologisch. Ze zijn namelijk gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen.

Van Belgische makelij

Buzzispace is gevestigd in Antwerpen en toont eens te meer dat België uitblinkt op het gebied van design. Het bedrijf focust op design oplossingen voor open spaces en is vooral bekend voor BuzziHood, een soort van geluidsdichte cocon om je in een open kantoorruimte af te zonderen. Het is ontworpen door de bekende Brusselse ontwerper Alain Gilles, die in 2012 tot designer van het jaar werd verkozen.

BuzziSkin, Buzziskin 3D tiles & BuzziSwitch

Buzzispace heeft drie types akoestische muurbekleding voorgesteld:

  • BuzziSkin: akoestische muur, mooie kleuren en duurzaam
  • BuzziSkin 3D tiles: Dit is een ontwerp in 3D dat ontworpen is door Sas Adriaenssens. Je kan – voor een uniek en heel mooi resultaat – de vormen en kleuren volgens je eigen smaak combineren.
  • BuzziSwitch Brick Back: ontwerp op maat gemaakt (zowel afmetingen als kleuren)

 

11/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

FD
Femke de Lange

Goedenavond, Heeft u ook een prijslijst van de Buzzispace panelen ??

met vriendelijke groet
Femke de Lange