6 x meubelgrepen in verouderd ijzer

Ben je op zoek naar prachtige meubelgrepen voor jouw interieur? Dan hebben we voor jou 6 unieke grepen. Ze zijn vervaardigd uit verouderd ijzer, maar dat is niet alles. Deze meubelgrepen zijn volgens het aloude productieproces vervaardigd in zandvormen. Nadien zijn ze met de hand afgewerkt. Hierdoor hebben de grepen een robuuste vorm en een bijzonder karakter.

1. De vierkante meubelknop

Ondanks de strakke vormgeving van de meubelgreep straalt het toch warmte uit. Dit komt door het gebruik van het warme en karaktervolle verouderd ijzer. Dit knopje past perfect in een jong en tijdloos interieur.

2. De tijdloze meubelgreep

Deze meubelgreep is markant aanwezig door het gebruik van verouderd ijzer. Het kan heel wat mensen bekoren en is een succesnummer bij nieuwbouw.

3. Een sobere bolvorm

De ronde meubelkop is eenvoudig en uniek in zijn soort. Zuiverder kan een vorm niet zijn. Hij geeft een garantie voor tijdloze klasse.

4. Het vlindertje

Deze meubelknop gaat door het leven als ‘het vlindertje’ en is ondanks zijn fantasierijke vorm toch erg strak. De vorm past bij elke stijl, van landelijk tot modern.

5. Horizontale of verticale greep

Deze meubelgreep heeft een strakke vorm en past zowel op kleine deurtjes als grote laden. De greep kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Ze geeft je interieur een nonchalante look.

6. Greeploze kasten

Geef jij de voorkeur aan een greeploze kast? Maar heb je evenzeer een hekel aan vingerafdrukken en wil je de kasten toch eenvoudig open krijgen? Dan is deze meubelgreep de perfecte oplossing. Het is een zeer discrete meubelgreep die het strakke karakter van het meubel respecteert. Daarbij gaat er niets van het gebruiksgemak verloren.

04/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?