Tijd voor een nieuwe wandklok? Dit zijn onze favorieten!

wandklok aan witte muur

“Hoe laat is het?” “Hoe lang duurt dat?” “Wanneer eten we?” “Het is tijd om te vertrekken!”… In meer dan 30% van onze dagelijkse conversaties speelt tijd een rol. Hoog tijd dus voor een klok in je interieur! Kies jij voor een traditionele wandklok? Of mag het iets meer zijn? Wij helpen je graag bij je keuze!

Waardevolle wanddecoratie

Een klok is niet alleen erg handig, maar vult ook een lege muur of kale ruimte. Als je deze tips in je achterhoofd houdt, tover je je wandklok om in waardevolle wanddecoratie.

digitale wandklok

  • Zorg dat je wandklok makkelijk leesbaar is. Vind je wijzers vaak verwarrend, of wil je dat de kinderen sneller zelf het uur kunnen aflezen? Dan is een digitale klok een goed idee.
  • Hang de klok op een strategische plek. Als jullie veel tijd doorbrengen in de keuken, is de keukenmuur een zinvollere locatie dan de woonkamer.
  • Een wandklok die niet werkt, haal je beter van de muur. Zorg ervoor dat je altijd reservebatterijen in huis hebt, voor moest de klok het begeven. Niets zo vervelend als een stilstaande klok.

Doe maar digitaal! Foto bij homeelx.com (Pinterest).

Zoals het klokje thuis tikt…

… tikt het nergens. Of je nu graag reist, van doe-het-zelven houdt of helemaal fan bent van de natuur, met je wandklok kan je je persoonlijkheid extra in de verf zetten. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een klok voor.

Vind je, tussen de massa, toch niet de klok die je zoekt? Dan maak je ze toch gewoon zelf! Hier ontdek je de leukste DIY-tips!

Voor de globetrotters

Voor de natuurliefhebbers

Iets moeilijker af te lezen, maar wel een prachtige eyecatcher! Foto bij zipy.ro (Pinterest).

Voor de laatkomers

Voor de slimmeriken

wiskundige wandklok
Slaag jij erin alle formules op te lossen? Foto bij etsy.com (Pinterest).
19/04/2021

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?