En de Decavi-trofee voor beste woningverzekering gaat naar…

Sinds 2000 reikt Decavi jaarlijks trofeeën uit voor de beste producten in de Belgische verzekeringswereld, voor veelbelovende initiatieven en de meest vernieuwende en creatieve aanpak van verzekeraars.


Homeproved spitste de oren tijdens de uitreiking van de Decavi-trofee in de categorie van de woningverzekeringen. De Cocoon woningverzekering van DVV was dit jaar de verdiende winnaar.

De betekenis van de Decavi trofeeën

De Decavi-trofeeën zijn de grootste erkenning voor het verzekeringswezen in België. Het grote doel van de Decavi-trofeeën is de transparantie van de verzekeringsmarkt handhaven. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de klantgerichtheid van de verzekeringsproducten. Vooral verzekeringen die zich toespitsen op de particuliere behoeften van de verbruikers, en dit in elke fase van hun leven, vielen dit jaar in de prijzen.

De vele troeven van de Cocoon woningverzekering

De jury – die bestaat uit professoren, journalisten en verzekeringsspecialisten – loofde de Cocoon Woningverzekering om zijn brede waaier aan basiswaarborgen. Daarnaast biedt de verzekering ruime waarborgen zoals:

  • Zonnepanelen worden gratis meeverzekerd tegen diefstal.
  • Slijtage van elektrische apparaten wordt niet in rekening gebracht.
  • Uitgebreide dekking bij natuurrampen zonder verhoogde franchise.
  • Mogelijkheid tot het nemen van een interessante optie tuin.
  • Je kan de franchise kiezen en hebt hierbij de keuze tussen een basisfranchise, een verhoogde franchise met bijhorende premiekorting tot 30% en de Engelse franchise.
  • Met Cocoon Direct Repair betaalt DVV geen schadevergoeding, maar laat de maatschappij de schade meteen herstellen.
  • Met het OsCars getrouwheidssysteem kan je punten sparen die recht geven op voordelen in geval van schade.

De klant kan ook een pakket onderschrijven en zo zijn woon- en brandverzekering aanvullen met een familiale verzekering (Cocoon +).

Met deze erkenning wordt de reputatie van de Cocoon woningverzekering als kwalitatief hoogstaande verzekering bekrachtigd.

16/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?