Je geliefde vergeten? 3 valentijnscadeaus om nog snel zelf te maken

valentijnscadeaus

Valentijn is voorbij, we get it! Maar we zijn vast niet de enigen die vol zelfvertrouwen met lege handen naar huis fietsen (“wij doen niet mee aan die sentimentele commerce”) om er een partner aan te treffen die wél cadeaus had voorzien en die van jou hetzelfde had verwacht. Daar sta je dan aan de keukentafel. Geen paniek: met deze zelfgemaakte valentijnscadeaus herstel je de schade in een wip, zeker als je er de boodschap aan toevoegt dat het voor jou toch elke dag een beetje Valentijn is. (Erover? Uiteraard, maar na gisteren speel je maar beter op veilig.)

Een cd met jullie favoriete nummers

Als koppel hebben jullie sowieso liedjes die helemaal bij jullie horen: het nummer waarop jullie je openingsdans hebben gedaan, dat ene liedje waarvan je partner de tekst altijd compleet fout meezingt, etc. Bundel al die songs op een zelfgemaakte cd en knutsel een mooi hoesje in elkaar (of je daar met hartjes aan het goochelen gaat, kies je helemaal zelf …). Leuke herinneringen op een schijfje geperst!

valentijnscadeaus

Omdat de liefde door de maag gaat

Is je partner het type dat maar lauwtjes reageert op een cadeau waar hij/zij zijn/haar tanden niet in kan zetten? Dan is het wellicht een goed idee om de schort voor te binden en valentijnskoekjes te beginnen bakken. Hartjes en kusmondjes voor wie het graag traditioneel aanpakt, en gepersonaliseerde vormen voor wie het liever luchtig houdt (letters voor Scrabbleliefhebbers, om maar iets te zeggen).

valentijnscadeaus

‘Love bugs’ als valentijnscadeau

Doe je er na je flater van gisteren nog graag een schepje bovenop? Dan zijn zelfgemaakte ‘love bugs’ een prima idee – zeker voor gevoelige zieltjes. Rep je naar de speelgoedwinkel voor plastic spinnen en kevers, en schilder ze goud. De finishing touch: een roze hartje op hun lekkere achterlijf, en dan zijn de lieverdjes klaar om het hoofdkussen van je partner te veroveren.

valentijnscadeaus

 

15/02/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?