De krachtige accumachines van Makita

Makita is al enkele jaren gekend voor hun kwalitatieve accumachines. Zo bieden ze zeer krachtige accumachines, gecombineerd met een laag gewicht. Een ideale tool voor zowel professionelen als voor zware doe-het-zelf klussen. De kracht van Makita laat niemand onberoerd.

De krachtige accumachines van Makita

Makita staat over het algemeen bekend voor zijn duurdere prijszetting, maar dat is zeker niet ongegrond. De accumachines van Makita blijven in weer en wind werkelijk onverwoestbaar. De kleine accumachines kennen een ongeziene kracht/gewicht verhouding dat momenteel nog moeilijk valt te overtreffen door de concurrentie. Zo zijn de accutoestellen perfect te gebruiken bij zware en lange doe-het-zelf opdrachten.

Accu snel opladen

Niet enkel de kracht van de kleine accutoestellen wordt bijzonder geapprecieerd, ook de korte oplaadtijd van de lithium ion batterijen valt in de smaak bij intensieve gebruikers. Voorheen waren professionals vrij afkering tegenover accutoestellen, aangezien de lange oplaadtijd van de accu niet praktisch werkte. Makita is hierin blijven innoveren en reduceerde de oplaadtijd tot ongeveer 15 minuten. Zo worden de accumachines plots ook zeer interessant bij intensief gebruik. Het geheim? Doordat ze het laadstation hebben voorzien van een ventilatiesysteem kan de batterij tijdens het laden afkoelen.

Ruim aanbod accumachines

Makita bezit een zeer ruim aanbod aan accumachines. Van boor- en schoefmachines, slijpmachines, cirkelzagen, tegel- en glassnijders, wipzagen tot werfradio’s of stofzuigers. Zo ook de keuze in het type accu. Van 7,2V tot zelf 36V voor zware toestellen. Alles is en blijft mogelijk bij Makita. Kwaliteit en kracht worden werkelijk verzameld in een lichtgewicht van formaat.

28/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?