3 Apps om je woning af te werken.

Smartphones of tablets zijn niet meer weg te denken uit onze dagdagelijkse activiteiten. We gebruiken de hele dag door apps om het leven weer net iets makkelijker te maken. Maar gebruik je al de volgende apps om je woning mooi af te werken?

3 Apps voor de perfecte afwerking

Wie over een smartphone beschikt heeft ongetwijfeld enkele favoriete apps, gaande van werkelijk praktische tools tot pure ontspanning. Het aanbod is anno 2013 verbluffend en blijft aangroeien. Zo ook de apps om je te helpen je woning op een goede manier af te werken. We geven vervolgens drie toepassingen mee voor de perfect afwerking.

De Home Badkamerplanner App

Tijd voor een nieuwe douche, kraan of bad? Met de “Home Badkamerplanner App” van Hansgrohe vergelijk je eenvoudig welk nieuw model het best in je badkamer zal passen. Neem een foto van het gedeelte van je badkamer dat je wil vervangen, selecteer het onderdeel dat je wenst te vervangen en zoek een nieuw model uit de catalogus. Zo kan je zelf nagaan of bepaalde modellen in je badkamerinterieur passen of juist niet. Foto’s met ontwerpen kan je opslaan en ben je nog steeds niet zeker over het juiste model? Vraag dan de mening van je vrienden. De foto’s zijn eenvoudig deelbaar via Facebook of Twitter.

De Levis Lets’s Coulour App

Ben je gek van een bepaalde kleur, maar weet je niet welke tint het is? Dan kan de “Levis Lets’s Colour App” de oplossing bieden. Kom je een prachtige kleur tegen? Neem een foto van de kleur en de app geeft aan welke kleur uit de Color Mix-collectie het best aansluit. Vervolgens krijg je enkele suggesties van Levis-tinten die er perfect bijpassen. Tevens vind je ook eenvoudig het adres van de Levis Store in je buurt.

De RT60-app

Je heb eindelijk een leuke inrichting gevonden, tijd om de akoestiek te testen. De RT60-app van Buzzipace gaat op basis van de galmtijd van de ruimte, de kwaliteit van de akoestiek bepalen. Op basis van dit rapport reikt de app enkele oplossingen aan om de akoestiek (indien nodig) te verbeteren. Momenteel is de app enkel beschikbaar voor professionals. Hopelijk binnenkort ook voor het grote publiek.

 

11/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?