Zorgeloos (ver)bouwen van A tot Z: bouw in vertrouwen met Stessens

pastoriewoning

Het is algemeen geweten: of je nu een volledig nieuwe woning bouwt of een grote renovatie voor de boeg hebt, het hele proces levert je behoorlijk wat stress op … tenzij je natuurlijk een bouwbedrijf in de arm neemt dat alles voor jou regelt. En dat is precies wat inspiratieguru Stessens doet: ervoor zorgen dat jouw nieuwe woonst volledig in orde komt, zonder dat jij je hoofd moet breken. Hoe? Dat ontdek je in dit artikel.

Geef alle lastige rompslomp uit handen

Een architect inschakelen, een werfkast huren, de nodige documenten aanvragen … bij (ver)bouwen komt een hele administratieve rompslomp kijken. En daar kijk jij natuurlijk enorm tegenop. Logisch: het is zo gemakkelijk om iets belangrijks te vergeten!

Showroom Stessens toonzaal
De toonzaal van Stessens

Vermijden dat je op de werf plots een vergunning mist of geen elektriciteit hebt? Dan schiet Stessens je graag te hulp. Die verzorgt je (ver)bouwproject van A tot Z. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Een gezellige avond op café? Dat is perfect mogelijk: jij hoeft geen vrije tijd op te offeren om je bouwproject te coördineren of plannen. Stessens zorgt dat alles op wieltjes loopt!
  • Zie jij door het bos de bomen niet meer? Stessens nog wel! De werknemers weten perfect welke aanvraag ze wanneer moeten indienen, voor welke aansluitingen ze moeten zorgen, waarop ze moeten letten … Jij bent graag zeker? Geef je project dan uit handen aan Stessens.
gesprek tussen drie mensen aan tafel
Stessens staat je van A tot Z bij in je (ver)bouwproject.

Geloof de mythes niet

Over de administratieve last hoef jij je dus geen zorgen te maken. Daarnaast voert Stessens de werken ook nog eens vakkundig uit … en helpt daarbij tegelijkertijd twee grote mythes uit de wereld.

Mythe #1: “Sleutel-op-de-deur” betekent dat je geen keuzevrijheid hebt

Stessens werkt met sleutel-op-de-deurmodellen. Denk je spontaan aan saaie standaardontwerpen? Nee hoor, niet bij Stessens. Met sleutel-op-de-deur bedoelt de firma dat ze je woning helemaal instapklaar maakt. De indeling en inrichting, die zijn volledig à la carte. Lees: voor de volle 100% hoe jij het voor ogen had!

Letterlijk elke tegel kies je dus nog helemaal zelf. Hoe dat kan? Stessens werkt met de traditionele bouwmethode: baksteen per baksteen wordt gemetseld. Volledige ontwerpvrijheid en een thuis helemaal op jouw maat: check!

Strakke, moderne woning, achtergevel met buitenzwembad.
Traditioneel, pastorie, modern: het is jouw keuze.

Mythe #2: Als je werkt met onderaannemingen, neem je onnodige risico’s

Stessens heeft heel wat eigen personeel, maar werkt ook met onderaannemers. Maar geen zorgen, daar merk jij helemaal niets van:

  • Elke vakman die werken uitvoert voor en aan jouw woning, komt in naam van Stessens. Jij merkt geen verschil tussen Stessens’ eigen werknemers en die in onderaanneming. De kwaliteit blijft dus gegarandeerd!
  • Jij krijgt geen 101 facturen van verschillende bouwbedrijven in de bus. Stessens regelt alles onderling en is dus ook de enige waar jij facturen van ontvangt. Hoe dat komt? Stessens blijft aansprakelijk en verantwoordelijk voor alle werken die op de werf worden uitgevoerd.
    (Good to know: Stessens werkt onder de wet Breyne!)
  • Jij hebt slechts één contactpersoon voor al je vragen. Die projectleider is op de hoogte van elk aspect van je woning. Geen tig verschillende aanspreekpunten dus, maar één iemand die je op elk vlak zal helpen.

Bouw in vertrouwen

De slogan van Stessens is dus niet voor niets “bouwen in vertrouwen”. De medewerkers zorgen ervoor dat jij op je beide oren slaapt tijdens je volledige bouwproject: van administratief alles in orde maken tot je woning professioneel bouwen en afwerken, het komt volledig in orde.

tijdloze villa, symmetrisch

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem: doordat Stessens al meer dan 2500 woningen heeft gerealiseerd, heeft die veel tevreden klanten. Je krijgt dan ook een lijst van honderden referenties van vroegere (ver)bouwers. Zo heb jij heel wat betrouwbare bronnen in handen waaraan jij meer informatie kunt vragen.

STESSENS IN CIJFERS

> 80 nieuwbouw- en renovatieprojecten per jaar

> 100 werknemers

> 46 jaar ervaring

> +1000 referenties

11/04/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?