Welke interieurbeurs bezoek jij in het najaar van 2016?

interieurbeurs

Voor interieurinspiratie zit je ook dit jaar weer goed op een van de talrijke interieur- en bouwbeurzen die je in de herst- en wintermaanden kunt bezoeken. Waar trek jij binnenkort naartoe: Antwerpen, Gent, Brussel … of misschien zelfs Amsterdam?

Interieurbeurs van vtwonen

interieurbeursDat vtwonen een toonaangevend interieurmagazine is, wist je als fervent designliefhebber uiteraard al. Maar wist je dat vtwonen ook een jaarlijkse interieur- en designbeurs organiseert in de RAI Amsterdam? Als je al wegdroomt bij hun reportages, dan doe je dat hier zéker. En een dagje Amsterdam is altijd leuk, toch?

Woonbeurzen in Gent

Blijf je liever dichter bij huis? Ook dan heb je keuze te over. In Flanders Expo kun je met al je bouwvragen terecht bij experts op de bouwbeurs bij uitstek, Bis. En wie fan is van de warme, landelijke  interieurs waarop het woonmagazine Nest een patent heeft, voelt zich vast helemaal in zijn sas op Countryside, de beurs die de landelijke ‘way of life’ centraal stelt.

Woonbeurzen in Brussel

In Brussel komen bouwers en verbouwers al jaren inspiratie opdoen op twee kleppers van formaat als het over woon- en bouwbeurzen gaat: Cocoon in november (ideaal voor wie op zoek is naar luxueus design en stijlvolle interieuroplossingen) en Batibouw (die hoeven we niet te introduceren) in februari 2017. En in Antwerpen vindt nog zo’n vaste waarde plaats in januari 2017: Bouw & Reno.

interieurbeursGroen wonen

Meer te weten komen over energiezuinig wonen, passiefhuizen en natuurlijke bouwmaterialen? Daarvoor trek je het best naar Hout en Groen Wonen in de Antwerpse Waagnatie of naar Hout en Habitat, dat dit jaar onderdeel wordt van de Wonen-beurs in Mechelen.

 

04/08/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?