Mijn warmtecomfort.eu nu ook beschikbaar op iPad

Mijn warmtecomfort.eu, de site waarmee je de verwarming kan berekenen die het beste bij je past, is voortaan ook beschikbaar op iPad. Je kan de app downloaden in de App Store van Apple.

Energiezuining verwarmen

Met deze online vergelijkingstool verkrijg je een oplossing op maat die perfect is afgestemd op jouw woonsituatie. Zo zal je zo zuinig mogelijk verwarmen, maar zonder het warmtecomfort uit het oog te verliezen. Je bespaart niet alleen aanzienlijk op je energiefactuur maar ook het milieu wordt er alleen maar beter van. Energiezuinig verwarmen is immers een topic dat hoe langer hoe meer in de picture komt.

Overzichtelijk rapport

Deze site is een initiatief van Lambrechts, actief in ‘water’ en ‘warmte’. Om te beginnen kies je het type woning (gesloten of open bebouwing) en voer je de oriëntatie van je woning in. Nadat je de verschillende parameters hebt ingevuld, krijg je een overzichtelijk rapport met de kosten over een periode van 20 jaar. Je krijgt ook de kosten te zien voor het materiaal, de installatie en de verbruikskosten.

Bijsturen indien nodig

Lambrechts houdt de vinger aan de pols en houdt het systeem voortdurend up-to-date. Zo worden gedurende het jaar verschillende testwoningen opgevolgd. Door middel van sensoren worden alle nodige gegevens via internet doorgestuurd. Op die manier kan het rekenmodel bijgestuurd worden aan het reële verbruik.

24/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?