Kies het warmtecomfort dat het beste bij je past

Je woning verwarmen kan op verschillende manieren. Iedereen wil zo weinig mogelijk energie verbruiken en zijn energiefactuur zo laag mogelijk houden. Er bestaan heel wat manieren om je huis of appartement energiezuinig te verwarmen.

Welke oplossing past nu het beste bij jouw woning en jouw manier van leven? En hoe bereik je een optimaal warmtecomfort?

Energiekosten op een rijtje

Om op die vraag een antwoord te bieden, ontwikkelde Lambrechts in samenwerking met drie Hasseltse hogescholen een handige en gebruiksvriendelijke online tool die de investerings- en verbruikskosten overzichtelijk op een rijtje zet. Daarmee kom je te weten welke oplossing het meest geschikt is voor jouw woning en jouw budget. En zal je de cijfers op je energiefactuur binnen de kortste keren zien dalen.

Verwarming, ventilatie en zonne-energie

Lambrechts werkt rond vier speerpunten: compact verwarmen, comfortabel verwarmen, verwarmen met de zon en ecologisch verwarmen. Om die doelstellingen te bereiken, zijn er heel wat klimaatoplossingen voorhanden: verwarming, ventilatie en zonne-energie. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

05/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?