Evohome voor een optimale kamertemperatuur

Elke kamer van je huis verwarmen met één thermostaat, dat is zoals je woning verlichten met één lichtschakelaar: supergemakkelijk. De draadloze kamerthermostaat Evohome maakt het mogelijk om vanuit één punt de kamertemperatuur van elke ruimte in huis optimaal in te stellen en te beheersen!

Evohome: de meest geavanceerde draadloze klokthermostaat

Zoals je uit de inleiding kon afleiden, controleer je met de Evohome van Honeywell de temperatuur in elke kamer van je huis met slechts één thermostaat. Deze draadloze thermostaat deelt je woning op in verschillende zones, elk met hun eigen verwarmingsbehoefte. Het systeem is gemakkelijk te installeren en kan jouw woning verdelen in maximum acht verschillende zones. Doordat elke ruimte steeds de perfecte temperatuur heeft kan je dankzij deze draadloze klokthermostaat tot 30% energie besparen. Bovendien is er geen enkele aanpassing aan de verwarmingsinstallatie noodzakelijk.

Modern design

De Evohome heeft een modern en aantrekkelijk design waardoor hij in elk interieur past. De draadloze thermostaat bestaat in drie verschillende designs, waarbij de klokthermostaat steeds een ander deksel krijgt. De mogelijkheden zijn: wit, geborsteld metaal en blinkend zwart. Op die manier kies je degene die het meest bij jouw smaak en interieur past. Dankzij de meegeleverde tafelstand kan Evohome bovendien geplaatst worden waar je maar wenst.

De voordelen van een draadloze kamerthermostaat

Het feit dat het systeem draadloos is, is al een voordeel op zich. We haalden eerder ook al enkele voordelen aan van deze draadloze kamerthermostaat. Hier zetten we alles nog eens duidelijk op een rij:

  • De Evohome kamerthermostaat is zeer gemakkelijk te installeren.
  • Eenvoudige programmatie.
  • Er is geen enkele aanpassing aan de verwarmingsinstallatie noodzakelijk.
  • Je hebt slechts één thermostaat om acht zones, individueel regelbaar in tijd en temperatuur, aan te sturen.
  • Je bespaart energie en dus ook energiekosten.
  • Het moderne en aantrekkelijke design maakt het systeem inpasbaar in elk interieur.
  • Dankzij de tafelstand kan je het systeem plaatsen waar je wenst.

Wens je meer informatie over de draadloze kamerthermostaat en het optimaliseren van het binnenklimaat in jouw woning? Breng dan zéker een bezoekje aan Het Groene Huis!

25/08/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?