Design radiator in je interieur: 4 radiatoren om het warm van te krijgen

design radiator leefruimte

Op koude winterdagen ben je er enorm dankbaar voor: een radiator in huis. Maar een stijlvolle aanwinst voor je interieur is het jammer genoeg niet altijd … tenzij je voor een van deze design radiatoren kiest! Benieuwd hoe jij lekker warm zit zonder in te boeten op gezelligheid? En hoe ook in de zomer je radiatoren geen doorn in het oog zijn? Laat je dan inspireren door deze voorbeelden.

Design radiator als origineel model

design radiator figuur
Door voor een origineel figuur te kiezen, lijkt je radiator eerder muurdecoratie in plaats van verwarming.

Een eerste en meteen ook eenvoudige manier om een design radiator in huis te halen? Door een radiator te kopen die meteen al een origineel model heeft. Kijk maar naar het model op de foto hierboven: dat is eerder stijlvolle wanddecoratie dan verwarming.

designradiator verticaal
Dit originele ontwerp siert vooral de moderne woningen.

Uiteraard kun je nog alle kanten en richtingen uit. Verwarmingstoestellen als deze designmodellen staan vooral erg mooi in moderne interieurs. Zo blijf je je strakke look behouden zonder in te boeten in het comfort van een lekker warme woonkamer.

Lekker veel speelsheid in je interieur

gekleurde verwarming
Een gekleurde radiator geeft meteen wat meer speelsheid aan je interieur.

Hoeft het allemaal zo strak niet? Dan is er nog een andere leuke mogelijkheid: je radiator in een leuke kleur schilderen! Of uiteraard simpelweg verwarming kopen die al een kleurtje heeft. ;-)

Door te kiezen voor een gekleurde radiator, denk aan blauw, paars of groen, geef je meteen wat speelsheid aan je interieur. Een extra gezellig avondje voor de buis of een leuke namiddag bijpraten met wat vrienden in een toffe setting? Check!

Handdoekradiator als verwarming in de badkamer

handdoekradiator badkamer verwarming
Een design handdoekradiator: knap én handig. Twee vliegen in één klap, dus.

Een universele ergernis? De koude die je overvalt wanneer je uit het bad of de douche stapt. Dan staan we toch allemaal even te rillen op de koude badkamervloer?! Gelukkig is er ook voor die ruimte een design oplossing: de handdoekradiator.

De handdoekradiator neemt weinig plaats in, staat stijlvol in je badkamer en verwarmt je handdoek ook nog eens terwijl jij rustig staat te douchen. Meteen een voorverwarmde afdroogdoek om het snel terug warm te krijgen.

Onopvallende design radiator voor stijlvolle interieurs

onopvallende design verwarming
Had jij het verwarmingstoestel rechts in de woonkamer al gespot?

Een laatste manier om van de radiator geen doorn in het oog te maken? Door te kiezen voor een exemplaar dat volledig opgaat in je interieur, waardoor dat helemaal niet opvalt. Kies een met dezelfde kleur als de muur of ga net voor een onopvallend effen model. Wedden dat je je radiator na een tijd niet meer opmerkt?

verwarming hoek kamer
De verwarming in de hoek van de kamer valt amper op en steelt dus zeker niet de show.
06/03/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?