De charme van een gashaard

Een gashaard biedt comfort en gezellige charme, waarmee het ook meteen een perfect alternatief vormt voor houtkachels. Geniet van gezonde warmte, een aangename sfeer en de charme van échte vlammetjes…

Efficiënt verwarmen met een gashaard

Gashaarden zijn gezellig. Naast hun charme, mag je hun efficiëntie niet onderschatten. Er bestaan veel verschillende modellen en formaten gashaarden, met allemaal een verschillend rendement. De huidige generatie gashaarden heeft een zeer beperkt warmteverlies, wat van deze haarden nuttige bijverwarmers maakt, bijvoorbeeld in combinatie met vloerverwarming.

Gashaarden bieden heel wat voordelen. Ze zijn schoon, efficiënt en ze verwarmen snel. Maar ze zijn ook energiezuinig en ecologisch. Bovendien bieden de meeste gashaarden heel wat gebruiksgemak. Een simpele druk op de knop volstaat om te genieten van een prachtig vlammenspel!

Soorten gashaarden

Vandaag brengen fabrikanten gashaarden op de markt voor elk budget en elke interieurstijl. Er bestaan drie types gashaarden: de gesloten gashaard, de open gashaard en de gascassettes.

  • De gesloten gashaard biedt een zeer hoog rendement en een optimaal comfort. Frisse lucht wordt aangevoerd via hetzelfde kanaal langs waar de rook wordt afgevoerd. Hierdoor geeft de haard geen rook af.
  • De open gashaard heeft een lager rendement, maar creëert meer sfeer en gezelligheid. Het lijkt alsof je voor een echt haardvuur zit, zonder dat je de nadelen ervan ondervindt.
  • Gascassetten hebben een hoog rendement en creëren de sfeer van een echt houtvuur. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in onderhoud.

Creëer een intieme sfeer

Niets is aangenamer dan dansende vlammetjes in het interieur. Weg met die gedemodeerde oude kachels, de moderne gaskachels zijn minimalistisch en hip! Ontdek snel de verschillende modellen van jouw verwarmingsspecialist.

28/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?