Op heterdaad betrapt! Het alarmsysteem met applicatie

Je bent onderweg naar je werk en je bedenkt je plots dat je het alarm vergat in te schakelen? Geen zorgen, dankzij moderne technologie kan je via een simpele applicatie je alarmsysteem inschakelen.

Steeds in contact met het huis

Dankzij de moderne draadloze technologie is een optimale beveiliging van je huis mogelijk. De draadloze technologie maakt het mogelijk om via wifi-connectiviteit je alarmsysteem te verbinden met een mobiele applicatie en een bedieningspaneel op het web. Op die manier ben je steeds in contact met je huis, ook al ben je kilometers ver.

Controle over het alarmsysteem

Via de applicatie die bij jouw alarmsysteem hoort, heb je de volledige controle over je alarmsysteem, overal en altijd. Met de applicatie kan je bijvoorbeeld de alarmstatus controleren. Staat het alarm aan? Nee? Dan kan je via dezelfde applicatie het alarm inschakelen. Ook kan je het systeem uitschakelen, wanneer je dit wenst. Via de applicatie en het bedieningspaneel op het web heb je een volledige controle over de veiligheid van je huis. Bij brandalarm, een technisch probleem of een inbraak krijg je natuurlijk ook een melding.

Afstandsbediening voor je huis

Daarnaast kan zo’n applicatie ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Niet alleen kan je controleren of het alarm aan staat, ook kan je controleren of je ramen en deuren gesloten zijn. Je kan de applicatie bijvoorbeeld ook gebruiken als een afstandsbediening in huis. Schakel het licht in de slaapkamer uit, zet de radio aan, laat de verwarming opspringen, allemaal via dezelfde applicatie. Deze technologie maakt het ook mogelijk om camerabeelden van je thuis te bekijken als je er niet bent. Zo kan je, bij de melding dat er beweging is gedetecteerd, kijken wat er juist aan de hand is.

Iets voor jou zo’n hoogtechnologisch alarmsysteem?

26/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?