Woningen Blavier bouwt gezellige wijk met 10 gezinswoningen

In Olne en Soumagne, twee groene gemeentes in de provincie Luik, bouwt Woningen Blavier momenteel aan tien stijlvolle nieuwbouw woningen, waarvan enkele tweewoonsten. Samen zullen deze eenvormige woningen een gezellige en harmonieuze wijk vormen. Op dit moment wordt de eerste woning gebouwd en in september 2013 starten de werken voor een tweede woonhuis.

Op bezoek op de bouwwerf

Homeproved kreeg de kans om alvast een blik te werpen op de plannen die op tafel liggen en ging een kijkje nemen bij het huis dat momenteel in de stijgers staat. Het belooft een ruime en stijlvolle woonst te worden met een aanpalende dubbele garage en twee woonverdiepingen. Beneden kom je binnen in de hal die uitgeeft op een ruime living van 44 vierkante meter met salon, eetkamer en een open keuken van nog eens 13 vierkante meter. Daarnaast is er nog een vestiaire, een toilet en een wasberging die toegang geeft tot de garage. Een trap in de living voert je naar de bovenverdieping met vier slaapkamers van ongeveer 12 vierkante meter, een toilet en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en een dubbele lavabo. Onder het dak is er tenslotte nog een zolder met ruime opbergmogelijkheden.

Stijlvolle, landelijke woonwijk

De buitenzijde van de woningen wordt afgewerkt met roodbruine bakstenen, die worden opgefrist door witte ramen uit PVC en antracietgrijze dakpannen. De stijl van de tien gezinswoningen is klassiek en landelijk, waardoor de huizen perfect integreren in het rurale landschap van de gemeentes Olne en Soumagne. Rond de huizen ligt een charmante privétuin. Ideaal voor gezinnen met kinderen!

14/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

SZ
soniamarien93@gmail.comIk z

Ik zoek een twee woonst voor mij en mijn zoon met twee badkamers