Sleutel-op-de-deur: zoom op Weldimo trappen

In onze reeks ‘leverancier in de kijker’ maken we kennis met de leveranciers van bouwfirma Woningen Blavier. In een voorgaand artikel focusten we reeds op het buitenschrijnwerk van de Groep Weldimo. Ditmaal is het de beurt aan de Weldimo trappen.

Vroeger had de trap voornamelijk een functioneel doel. Vandaag krijgt hij ook een esthetische waarde. Een design trap of een houten trap, het is niet omdat je bouwt met sleutel-op-de-deur dat je minder keuze hebt…

Woningen Blavier, kiezen voor kwaliteit

Woningen Blavier is leider in de sleutel-op-de-deur markt en plaatst beuken trappen van topkwaliteit (met of zonder stootborden). Maar daar houden de mogelijkheden niet op! Het bouwbedrijf stelt verschillende trapleuningen en borstweringen voor. Als je dat wenst kan de ruimte onder de trap worden afgesloten om een vestiaire of een toilet in onder te brengen. Bovendien behoren andere houtsoorten, zoals Amerikaanse eik, tot de mogelijkheden.

Om haar klanten kwalitatieve trappen te bieden, werkt Woningen Blavier onder meer met het bedrijf Weldimo.

Weldimo trappen

De Groep Weldimo heeft heel wat troeven! De groep biedt al meer dan 40 jaar verschillende kwalitatieve producten en een betrouwbare service voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het gaat zowel om ramen, binnendeuren, buitendeuren, trappen als garagepoorten. Iedereen vindt zijn smaak wel in het uitgebreide productgamma!

Weldimo heeft zowel klassieke als design trappen in het aanbod, volledig in hout of met een trapleuning uit inox. Voor de trappen kunnen verschillende houtsoorten gebruikt worden. Voor de afwerking kan je ook kiezen tussen kalk, vernis of lakverf in verschillende kleuren. Alle trappen worden op maat gemaakt. De groep Weldimo stelt alles in het werk om aan al je eisen te voldoen…

 

 

31/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?