Sleutel-op-de-deur ervaringen van dhr. Dupont en mevr. Muyllaert

Wil je een woning laten bouwen, maar je weet niet welke formule je zal kiezen ? Je hebt gehoord over sleutel-op-de-deur, maar je twijfelt nog aan de voordelen van de formule? Sleutel-op-de-deur biedt heel wat voordelen! Vorig jaar besloten meneer Dupont en mevrouw Muyllaert om een sleutel-op-de-deur woning te laten bouwen in Tessenderlo. De werken gingen van start in maart 2012 en de sleutels werden hen overhandigd in februari 2013. Het koppel blijkt heel tevreden over Woningen Blavier…

Kiezen voor sleutel-op-de-deur

In 2007 lieten meneer en mevrouw Dupont-Muyllaert reeds een sleutel-op-de-deur woning bouwen met Woningen Blavier. “De samenwerking was heel goed verlopen”, vertelt Jess Muyllaert. “We waren tevreden met het eindresultaat. Daarom besloten we opnieuw beroep te doen op Woningen Blavier om onze nieuwe woning te bouwen.”

Kiezen voor Woningen Blavier

Ze hadden al eens een huis met Woningen Blavier gebouwd, dus het koppel wist perfect wat hen te wachten stond. “We vroegen enkele offertes op bij andere bouwbedrijven, maar uiteindelijk kozen we opnieuw voor Blavier.”, zegt het koppel. Waarom? “Het ene bedrijf gaf ons totaal geen gedetailleerde offerte, de andere gaf ons geen vertrouwen. Dus we kozen opnieuw voor Woningen Blavier.

Sleutel-op-de-deur ervaringen & samenwerking

« We kregen dezelfde bouwadviseur (Ludo) en dezelfde werfleider (Wilfried) dan in 2007 », legt Jess uit. En meneer Dupont gaat verder: “we waren al tevreden bij de bouw van ons eerste huis, maar we merkten een aanzienlijke verbetering op tegenover 2007. De werken werden nauwgezet opgevolgd, Wilfried reageerde snel en de kwaliteit is nog beter.”

«We zijn heel tevreden en geven een score van 9/10 aan Woningen Blavier voor de correcte opvolging van de werf, de goede prijs/kwaliteitverhouding, het respecteren van de bouwtermijn en de gedetailleerde offerte. We zijn nog tevredener dan de eerste keer dat we met Woningen Blavier bouwden!”

06/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?