Sleutel-op-de-deur bouwen? Laat je inspireren tijdens de openhuisdag van Blavier op 19, 20, 26 en 27 oktober

Dus je wil sleutel-op-de-deur bouwen, maar je weet nog niet in welke stijl? Je wil best wel wat meer info over de sleutel-op-de-deurformule en al wat er bij komt kijken? Geen probleem, Woningen Blavier biedt je de kans om een kijkje te nemen in een van hun meest recente realisaties en dat op 19, 20, 26 en 27 oktober in Lieze (in de provincie Luik).

Laat je inspireren

Wie een huis wil bouwen gaat daarbij niet over één nacht ijs. Het spreekt voor zich dat je je eerst grondig wil informeren. Er is immers een waslijst van zaken waar je op moet letten, keuzes die je moet maken en regels die je moet naleven. Bovendien zijn er ook nog eens verschillende bouwstijlen waardoor het extra moeilijk kiezen wordt. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Laat je inspireren tijdens de openhuisdag van Woningen Blavier. Je komt er alles te weten over de sleutel-op-de-deurformule en ziet met je eigen ogen de kwaliteit die Blavier aflevert. Je droomhuis lijkt dan ineens niet zo veraf meer!

Voor al haar sleutel-op-de-deurprojecten gebruikt Woningen Blavier uiteraard materialen van topkwaliteit. Maar er is meer. Als je bouwt met Woningen Blavier wordt je project bij aanvang minutieus onderzocht en opgevolgd, waardoor het eindresultaat altijd voor de volle honderd procent aan de wensen van de eigenaars voldoet. Met al haar expertise kan Blavier – marktleider voor sleutel-op-de-deur – je als geen ander helpen en begeleiden op je weg naar je droomhuis. 

Sleutel-op-de-deur: opendeur in Liezen

Duid alvast 19, 20, 26 en 27 oktober 2013 aan in je agenda. In Liezen, in de provincie Luik, staat een van Woningen Blavier’s recentste realisaties: een moderne en ruime gezinswoning, met veel ruimte voor licht. Er is gekozen voor een bordeaux steen met helgrijs dak, wat het geheel een erg moderne uitstraling geeft. Binnenin is gekozen voor een open keuken die aansluit op het salon. Erg praktisch als je volk ontvangt en je niet de hele tijd gescheiden wil zijn van je gezelschap om achter de potten te staan. De grote ramen achteraan zorgen voor een zee van licht binnenin. Boven is plaats voor drie kamers en een praktische badkamer.

Lijkt dit je wel wat? Kom dan zeker eens langs! 

Praktische info

Data : 19, 20, 26 en 27 oktober 2013
Openingstijden : van 14 tot 18 uur
Adres : Rue de Liège, 154, 4600 Lixhe (Visé)

16/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?