Sleutel-op-de-deur bouwen: de familie Torisaen uit Meise getuigt

Je wil graag sleutel-op-de-deur bouwen, maar je hebt nog nood aan inspiratie? Waarom bezoek je geen project van Woningen Blavier? Laat je rondleiden in de mooie woning van de familie Torisaen in Meise. Ze wordt speciaal voor u opengesteld.

Openhuis-dagen: een inspiratiebron voor sleutel-op-de-deur

Vooraleer je je op de realisatie van je droomhuis kunt storten, doe je er goed aan je te laten informeren over de verschillende bouwmethoden. Het is, bijvoorbeeld, een goed idee om verschillende woningen die aansluiten bij je smaak te gaan bezoeken. Zo doe je inspiratie op én kun je ervaringen uitwisselen. Dat heeft Woningen Blavier goed begrepen.

Daarom organiseren ze meerdere keren per jaar openhuis-dagen. Enkele recente projecten (sleutel-op-de-deur) zijn dan toegankelijk voor het grote publiek. Je doet er ideeën op en kunt een praatje maken met mensen die hun droomwoning al gerealiseerd hebben. Je zult versteld staan van wat je allemaal kan opsteken door zo’n bezoek!

Sleutel-op-de-deur in Meise

Op 12, 13, 19 en 20 oktober opent Woningen Blavier de deuren van het droomhuis van de familie Torisaen in Meise. Nicolas Torisaen is bijzonder tevreden over de samenwerking! “Dit sleutel-op-de-deurproject is niet onze eerste nieuwbouw”, vertelt Nicolas Torisaen. “Lang geleden hebben we met een andere bouwfirma ook sleutel-op-de-deur gebouwd, maar dat was niet zo’n aangename ervaring. Gelukkig liep bij Blavier wél alles van een leien dakje!”

De familie Torisaen is niet over één nacht ijs gegaan bij de realisatie van hun droomwoning. “Je wil natuurlijk goed geïnformeerd zijn als je aan zo’n project begint. Daarom hebben we eerst uitgebreid de tijd genomen om verschillende bouwmethoden en -firma’s met elkaar te vergelijken. Op een bepaald moment raadde men ons Woningen Blavier aan. Van dan af ging het héél vlug: we werden uitgenodigd voor een gesprek en mochten onze wensen tot in de kleinste details uit de doeken doen. Dat gaf ons veel vertrouwen.”

“Vlotte samenwerking”

De communicatie tussen Woningen Blavier en de familie Torisaen kon niet vlotter verlopen. “Onze contactpersoon Christiaan stond ons steeds met raad en daad bij tijdens de realisatie van het bouwproject”, aldus Nicolas. “Er werd op toegezien dat aan al onze wensen voldaan werd en dat alle afspraken netjes nageleefd werden. We kunnen alleen maar positief zijn over de werkmensen met wie we te maken krijgen. Enkel de communicatie met de elektricien mocht misschien iets vlotter. Maar algemeen genomen hebben we geen klachten. In tegendeel, we zijn erg tevreden over de samenwerking met Woningen Blavier. Onze woning is écht een droomhuis geworden!”

23/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

M
Martine

Beste, op jullie websit e vind ik de woonst terug van de familie Torisaen Meise. Graag had ik vernomen welke ral kleur hier werd toegepast voor ramen en deuren.

Met vriendelijke groeten
Moerman martine

  HH
  Hanne Homeproved

  Dag Martine,

  Jammer genoeg beschikken wij niet meer over die informatie. Wij raden je aan om daarvoor Woningen Blavier te contacteren, die heeft dit project tot een goed einde gebracht.

  Veel succes!

  Met inspirerende groet,

  Hanne
  Homeproved

Bekijk 1 andere vraag over dit project