Ontdek Woningen Blavier op volgende bouwbeurzen (2)

Bouwplannen? Twijfel je nog tussen verschillende bouwmethodes? Dan moet je zeker langs de bouwbeurzen passeren om kennis te maken met sleutel-op-de-deur bouwbedrijven. Woningen Blavier vind je alvast op volgende evenementen…

De komende weken kan je kennismaken met bouwfirma Woningen Blavier. Op volgende bouwbeurzen kan je heel wat informatie inwinnen over het sleutel-op-de-deur bouwconcept.

Woningen Blavier op de bouwbeurzen 2013

Batibouw – Brussel

Van 21 februari tot 3 maart opent Batibouw – de grootste bouwbeurs van België – de deuren in de Heysel. Elk jaar opnieuw kan je op dit befaamde bouwsalon alle mogelijke innovaties en alle nieuwe bouwtrends ontdekken. De bezoekers van Batibouw kunnen ook deelnemen aan heel wat seminaries en andere evenementen. Je kan er zelfs het sleutel-op-de-deur concept gaan ontdekken op stand 310 in hal 8. Een afspraak die je niet mag missen!

Batimons – Bergen

Batimons is de bouwbeurs waar je alle informatie over de bouwsector kan vinden. Heb je plannen om te bouwen, je interieur een nieuwe uitstraling te geven of zonnepanelen, tegels of een nieuw dak te plaatsen? De bouwprofessionals op Batimons zullen antwoorden op al jouw vragen. De volgende editie van dit bouwsalon vindt plaats op 2, 3, 4 en 8, 9, 10 februari 2013.

Maison Belle – Luik

De beurs Maison Belle Expo is anders dan anders. De focus ligt hier op het vakmanschap van de exposanten en particulieren kunnen hier kennis maken met bouwprofessionals. Je krijgt een persoonlijke ontvangst zodat je meteen bij de exposanten terecht komt die voor jou interessant kunnen zijn. De professionals nemen de tijd om naar jou te luisteren en op jouw vragen te antwoorden. Twijfel niet langer en ga deze beurs ontdekken op 8, 9 en 10 februari 2013 in het Palais des Congrès in Luik.

Salon Maison Jardin & Loisirs – Charleroi

Van 9 tot 17 maart 2013 opent het Salon Maison Jardin & Loisirs de deuren. 200 exposanten zullen alle trends rond bouwen, renoveren, meubels en inrichting voorstellen. Er staan ook themadagen en interactieve workshops op het programma. Om Woningen Blavier te vinden, moet je op stand 1525 zijn.

22/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?