Maak kennis met Woningen Blavier op deze beurzen!

Bouwplannen? Je denkt erover om met de sleutel-op-de-deur formule te bouwen, maar bent nog niet helemaal overtuigd? Dan moet je zeker eens een sleutel-op-de-deur bouwfirma opzoeken tijdens een van de vele bouwbeurzen die de komende weken en maanden in heel België plaatsvinden. Zo maak je op een persoonlijke manier kennis met een bouwbedrijf en je kan grondig informeren over de mogelijkheden, verschillende bouwmethoden en de prijzen.

Woningen Blavier tekent present op volgende evenementen:

Bis Bouw & Immo

Bis is dé jaarlijke afspraak voor liefhebbers van bouwen en renoveren. Van 6 tot 14 oktober opent Flanders Expo Gent de deuren voor de 24ste editie van deze grote bouw- en renovatiebeurs. Niet minder dan 500 exposanten staan voor jou klaar met het beste advies. Ook op de stand van Woningen Blavier maak je kennis met het uitgebreid aanbod in sleutel-op-de-deur woningen van het bouwbedrijf.

Energie & Habitat

Sinds 2007 is Energie & Habitat de referentie op vlak van energiebesparende en energie-efficiënte oplossingen. Namen maakt zich op voor de 5de editie, van 25 tot 28 oktober. Wil je energiezuinig bouwen en denk je aan energie-efficiënte? Dan moet je hier zeker de Eco+ woning van Blavier gaan ontdekken!

Salon Habitat

De Salon Habitat bouwbeurs mag je niet missen! Van 23 november tot 2 december vind je Woningen Blavier in Luik.

Bouw & Reno

Traditiegetrouw verzamelt de Bouw & Reno beurs in Expo Antwerpen alle nuttige informatie, tips, advies, ideeën en adressen voor een geslaagd bouw- of verbouwingsproject. Van 12 januari tot 20 januari kan je ook hier kennis maken met Woningen Blavier en informatie inwinnen over bouwen met sleutel-op-de-deur.

Wonen 2013

Begin dit jaar zette de Wonen beurs in de Nekkerhallen nog een zoektocht in naar de tofste WC van Vlaanderen, en ook dit jaar zal deze beurs ons weten te verrassen. Ben je op zoek naar vernieuwende ideeën voor bouw, renovatie, doe-het-zelf, tuin, interieur, lifestyle of wellness? Dan moet je tussen 26 januari en 3 februari naar Mechelen trekken. Ook Woningen Blavier is van de partij!

Bouwinnovatie

Bouwinnovatie 2013 is de beurs over bouwen en verbouwen in de provincie Limburg, met gepersonaliseerd planadvies en informatiesessies rond toekomstgericht bouwen. Van 1 februari tot 10 februari 2013 verzamelen alle bouwprofessionals in de Ethias Arena Hasselt, ook Woningen Blavier zal op de afspraak niet ontbreken!

02/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?