Leverancier in de kijker: Renson ventilatie

Wil je alles weten over de basiselementen van een sleutel-op-de-deur woning? In onze reeks ‘Leverancier in de kijker’ maken we kennis met de verschillende partners van bouwbedrijf Woningen Blavier. Ditmaal gaat de eer naar Renson ventilatie.

Sleutel-op-de-deur: kiezen voor kwaliteit

Wie een huis bouwt, wil meestal een plek creëren waar het aangenaam is om leven. We houden ervan om onze woningen tot in de kleinste details in te richten en we kiezen graag voor de beste technische installaties.

Een goede ventilatie is een essentiële component van een woning! Ventilatie doet de lucht circuleren, wat belangrijk is voor het comfort, de gezondheid en het algemeen welzijn van de bewoners. Woningen Blavier werkt met de beste partners samen voor het bouwen van haar sleutel-op-de-deur woningen. Voor ventilatiesystemen is dit Renson.

Renson ventilatie

Renson is Europees marktleider op vlak van ventilatie. Het bedrijf bestaat al sinds 1909 en levert innovatieve concepten en producten af. Haar prioriteit? Een gezond en aangenaam binnenklimaat creëren in woningen en gebouwen, en dat met een minimaal energieverbruik en met aandacht voor design.

Het C+ ventilatiesysteem van Renson dankt haar overweldigend succes aan haar eenvoud, haar onderhoudsvriendelijkheid en minimaal energieverbruik. Woningen Blavier gebruikt de Renson systemen in haar woningbouw. Het ventilatietype C+ Eco was de vaste waarde van Woningen Blavier, maar dat systeem werd recent vervangen door een nieuw systeem: de Healthbox. Het grote voordeel van dit nieuwe systeem is dat het niet enkele de vochtigheidsgraad registreert, maar ook het CO-peil in de woning, zodat het welzijn van de bewoners gegarandeerd wordt.

Dankzij deze nieuwe technologie, wordt de woning op een optimale manier geventileerd, in functie van de levensgewoontes van de bewoners. Zij kunnen namelijk hun eigen ventilatieprogramma afstellen en dit systeem geeft hen voortdurend correcte informatie over de luchtkwaliteit in de woning.

Woningen Blavier werkt samen met Renson om huizen van een optimale kwaliteit te garanderen.

28/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?