Leverancier in de kijker: La maison du plancher

Wat zijn de basiselementen van een sleutel-op-de-deur woning? In onze reeks ‘Leverancier in de kijker’ focussen we op de verschillende partners van bouwbedrijf Woningen Blavier. In dit artikel krijgt La maison du plancher de eer.

Sleutel-op-de-deur: kiezen voor kwaliteit

Wie een huis bouwt, wil meestal een plek creëren waar het aangenaam is om te leven. We houden ervan om onze woningen tot in de kleinste details in te richten en te streven naar de perfecte afwerking.

De trap is niet enkel een verzameling treden waarlangs je van de ene verdieping naar de andere gaat. Of de trap nu in het salon of in een andere kamer staat, de trap neemt een centrale plaats in het huis in. Sleutel-op-de-deur bouwfirma Woningen Blavier is zich er ten volle van bewust dat een trap een volwaardige component in de woninginrichting is en biedt haar klanten kwaliteitstrappen aan.

De basiskeuze is een trap uit beukenhout van topkwaliteit. Maar je kan even goed opteren voor een ander type trap, want bij sleutel-op-de-deur kan de klant zijn eigen keuzes maken. Kies je voor dit bouwconcept, dan heb je ook keuze tussen andere houtsoorten en verschillende modellen. Indien nodig kan je de ruimte onder de trap inrichten als vestiaire, WC, enz.

De trappen van sleutel-op-de-deur: La maison du plancher

Voor de bekleding van de treden en stootborden werkt Woningen Blavier samen met La maison du plancher.

La maison is een specialist in plankenvloeren en biedt een ruime keuze aan parket en houten vloeren, zowel massieve vloeren, half massieve vloeren als laminaat. La maison du plancher werkt met de grootste merken, de beste technologie en producten van een onberispelijke kwaliteit. Dankzij haar professioneel team en haar medewerkers garandeert La maison du plancher een hoogwaardige afwerking.

 

10/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?