Leverancier in de kijker: Groep Weldimo

Wat zijn de basiselementen van een sleutel-op-de-deur woning? In onze reeks ‘leverancier in de kijker’ maken we kennis met de leveranciers van bouwfirma Woningen Blavier. Ditmaal is het de beurt aan de Groep Weldimo, een van de partners waarop Woningen Blavier beroep doet voor het buitenschrijnwerk van haar sleutel-op-de-deur woningen.

Sleutel-op-de-deur: kwaliteitsvolle afwerking

Het raamwerk en de buitendeuren zijn het visitekaartje van jouw woning. Bovendien beschermen zij jouw eigendom tegen inbraak of slechte weersomstandigheden. Het hoeft dus geen betoog, het is heel belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de keuze van ramen en deuren bij de renovatie of de bouw van jouw woning!

Bij Woningen Blavier heb je een ruime keuze in ramen en buitendeuren. Je kan kiezen voor ramen in PVC, aluminium of hout, en deze materialen laten uitvoeren als een vast raam, openend raam of schuifraam. Je kan opteren voor massieve buitendeuren, maar deuren volledig of gedeeltelijk uit glas behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er voordeuren voor zowel rechte als gewelfde deuropeningen en je kan de voordeuren ook combineren met een vast frame met ramen.

Deze lijst met ramen en deuren is echter nog lang niet volledig. Wanneer je een sleutel-op-de-deur woning laat bouwen, kan je dan ook zelf beslissen over de afwerking van jouw woning. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan je bij sleutel-op-de-deur zelfs jouw eigen keuken, badkamer, vloeren, bakstenen, binnenschrijnwerk, radiatoren, enz. kiezen.

Weldimo: kwalitatief engagement en betrouwbare service

De Groep Weldimo is een van de vaste partners waarmee Woningen Blavier samenwerkt voor het buitenschrijnwerk van haar sleutel-op-de-deur woningen. Woningen Blavier heeft niet zomaar voor de Groep Weldimo gekozen, want het bedrijf heeft vele troeven! De Groep Weldimo staat al meer dan veertig jaar voor een professionele afwerking van ramen, binnendeuren, buitendeuren, trappen en garagepoorten voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Met een ruim en gevarieerd aanbod aan kwaliteitsvolle materialen en een betrouwbare service, kan iedereen hier zijn gading vinden!

 

29/05/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

A
Anthony

Ervaring Weldimo voor ALU ramen:

Wat de plaatsing betreft ware wij oorspronkelijk vrij tevreden. Enkele opmerkingen werden vrij vlug opgelost.

Na 6 maanden was er een barst in een van onze ramen deze werd ook binnen de 2 maand hersteld. Nadien is er echter nog een raam gebarsten en deze wouden ze plots niet meer onder garantie vervangen. Ik kreeg ook nog de mededeling dat ze het eerste raam normaal ook niet onder garantie mochten opgelost hebben.
Nog later kregen we last van onze achterdeur die als het boven de 15 graden is buiten bijna niet meer vast te maken is. Dit probleem was er ook kort na de installatie. Toen hebben ze iets aangepast waardoor het probleem verholpen was. Nu plots zouden we dit probleem als normaal moeten beschouwen en tegen betaling willen ze wel eens komen kijken. Het zeou te wijten zijn aan de zon die erop schijnt. Ik vraag me wel af waarom de andere deuren die ook door de zon beschenen worden hier geen last van hebben.

Door dit alles moet ik toch zeggen dat ik alles behalve tevreden ben over de service na verkoop van de firma Weldimo

F
Fernando

Het is maar wat je onder “gebiedsontwikkeling” verstaat. Dat bigrep is immers niet direct synonym met in hoog tempo grote hoeveelheden gebouwen realiseren. Het bigrep heeft en houdt zijn inhoud waa…

B
Beelen

Welidmo in Bree zo een 20jaar geleden een schuifraam uit kunststof
Deze zou moeten hersteld worden.
Kan iemand zeggen welke profielen zij gebruikten
Of wie kan deze herstellen

  HH
  Hanne Homeproved

  Dag Beelen,

  We raden je aan om Welidmo te contacteren. Zij kunnen je dossier van toen opzoeken en je verder helpen.

  Veel succes!

  Met inspirerende groet,

  Hanne
  Homeproved

Bekijk 3 andere vragen over dit project