Laat je inspireren door de sleutel-op-de-deurwoning van Marie in Geldenaken

Ben jij ook van plan om sleutel-op-de-deur te bouwen? Heb je graag informatie uit eerste hand of wil je nog ideeën opdoen? Kom dan in het weekend van 9 en 16 november naar de woning van Marie Gauthier in Geldenaken.

Informeer je over een sleutel-op-de-deurwoning

Woningen Blavier begrijpt dat sleutel-op-de-deur bouwen een hele onderneming is. Je wil je dan ook graag degelijk informeren alvorens de eerste steen wordt gelegd. Daarom organiseert Blavier regelmatig opendeurdagen in haar recente realisaties. Op die manier kunnen kandidaat-bouwers ervaringen uitwisselen en kom je ook alles te weten over de werkwijze van Blavier. Ook om inspiratie op te doen is zo’n bezoek aan een woning van Blavier de moeite waard!

Twee sleutel-op-de-deurwoningen

Marie liet twee sleutel-op-de-deurwoningen bouwen op één lange, smalle bouwgrond. Het resultaat is verbluffend! De grootste van beide woningen bevindt zich achteraan op de bouwgrond. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een zithoek, een eetkamer en een open keuken. Dankzij de grote ramen kun je volop genieten van het zicht op de tuin. Op de verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De tweede woning is bescheiden, maar heeft twee garages.

Kom beide moderne woningen van Blavier ontdekken tijdens twee opendeurweekends: 9-10 en 16-17 november, telkens van 14 tot 18 uur.

Praktisch: 9-10 november en 16-17 november van 14 tot 18 uur, Rue du Soldat Larivière, 45b, 1370 Geldenaken.

12/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?