Info-avonden verstandig bouwen: haal het maximum uit jouw budget!

Je eigen huis bouwen is een droom van velen van ons, maar het roept ook heel wat vragen op. Veel mensen vragen zich af of een eigen huis wel in hun mogelijkheden ligt. Wil jij een huis bouwen? Neem het allemaal niet te licht op! Hier zijn enkele tips om je te helpen verstandig en budgetvriendelijk te bouwen.

Een nieuwe woning, verstandig bouwen

Een huis bouwen neemt voor velen van ons een mensenleven in beslag. Het is dus een project dat je niet snel, snel, snel moet doen. Het is belangrijk dat in elke fase van de bouw gewikt en gewogen wordt over de voor- en nadelen, om zo de juiste beslissing te nemen.

Vragen als: hoeveel kost een bouwgrond en een nieuwe woning, zijn er extra onverwachte kosten, wanneer koop je een bouwgrond, wat zijn de mogelijke methoden om te bouwen, wat is de impact van de begroting, welke kosten komen er nog bij voor de architect… rijzen in ieders hoofd. Het is niet eenvoudig om je door de wartaal van de bouw te navigeren.

Heb jij ook zoveel vragen? Dan verwijzen we jou door naar de professionals!

Info-avonden: verstandig bouwen

Om te voldoen aan de behoeften van elke kandidaat-bouwer, lanceert Woningen Blavier info-avonden. Het sleutel-op-de-deur bouwbedrijf beantwoordt op deze avonden alle vragen van de kandidaat-bouwers!

Tijdens de info-avond geeft Woningen Blavier tips om een bouwproject te realiseren binnen een vastgesteld budget. Deskundigen beantwoorden er graag je vragen en helpen je om alle kneepjes van het vak te beheersen. Een niet-te-missen evenement voor kandidaat-bouwers!

Wil jij je inschrijven voor deze info-avond? Stuur dan snel een mailtje naar marketing@blavier.be om je aanwezigheid te bevestigen. Let op! Het aantal plaats is beperkt.

Praktische informatie info-avond verstandig bouwen

De info-avonden zijn gratis en vinden plaats:

  • Op 12 september 2013 van 18u30 tot 20u30, op de Haachtsesteenweg 415, 1910 Kampenhout
  • Op 26 september 2013 op de Chaussée de Charleroi 71, 1360 Thormebais-Saint-Trond
  • Op 10 oktober 2013 op de Rue Militaire 59, 4630 Micheroux
  • Op 24 oktober 2013 op de Godelieve Joliestraat 52, 9041 Oostakker

PS: er wordt een hapje en een drankje voorzien!

09/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?