Huizen kijken? Bezoek de kijkwoningen van Woningen Blavier

Kijkwoningen zijn ontmoetingsplaatsen waarmee een bouwbedrijf haar werk, technieken en stijl kan tonen aan potentiële klanten. Woningen Blavier, marktleider op de sleutel-op-de-deur markt, stelt vandaag 10 kijkwoningen ter beschikking van haar klanten.

Huizen kijken, de perfecte inspiratiebron

Kijkwoningen zijn dé ideale inspiratiebron voor iedereen die een woning wil bouwen of renoveren. Zo kunnen kandidaat-bouwers eerste contacten aanknopen met een bouwbedrijf en alle mogelijke vragen stellen. Door een modelwoning te bezoeken, krijg je ook een beter zicht op de grootte van je eigen toekomstige woning. Het helpt je ook om eigen beslissingen te maken, zoals de materiaalkeuze, het schrijnwerk, het ventilatiesysteem, de verwarming, enz.

Kijkwoningen, de visitekaartjes van Woningen Blavier

De tien kijkwoningen van Woningen Blavier liggen verspreid over heel België. Ze zijn uitgevoerd in een ruim gamma aan stijlen en echte visitekaartjes voor het bouwbedrijf… maar dan wel visitekaartjes in 3D!

Kijkwoningen doen maximaal een tiental jaar dienst. Om steeds opnieuw bezoekers te verleiden, moeten deze woningen de laatste trends volgen. Na tien jaar worden ze dus gerenoveerd of verkocht.

Woningen Blavier, hedendaagse woningen

Om steeds beter te voldoen aan de verwachtingen van de klanten, houdt Woningen Blavier rekening met de trends en de nieuwste technieken.

De architecten van Woningen Blavier voorzien grote keukens in de nieuwe kijkwoningen, maar ook grote raampartijen, gezellige slaapkamers met dressing en directe toegang tot de badkamer.

Ook energiezuinige woningen zijn vandaag erg in trek. Sommige kijkwoningen van Blavier hebben dan ook Eco+ isolatie of een warmtepomp.

Ook qua interieurvormgeving volgt Woningen Blavier de laatste trends. Het bouwbedrijf wil mooie en praktische woningen bouwen waarin de bezoekers zich meteen zien wonen. “Heel wat mensen vinden onze kijkwoningen een inspiratiebron voor hun toekomstige inrichting”, zegt Frédéric Stainier, commercieel directeur bij Woningen Blavier. “Het is een plek waarin we tonen aan onze klanten dat Woningen Blavier hun dromen kan realiseren met een betaalbaar budget.”

 

31/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?