Ervaringen van dhr. en mevr. Matthijs met sleutel-op-de-deur bouwen

De familie Matthijs woont sinds kort in hun gezellige sleutel-op-de-deur woning in Bonheiden. Remi Matthijs komt zelf uit de bouw en deed de nodige research voor ze aan de nieuwe woonst begonnen. Zo botsten ze op Woningen Blavier en enkele andere sleutel-op-de-deur bouwfirma’s. “De eerste die ons contacteerde was Robert van Woningen Blavier, 2 dagen later was hij hier en 2 weken later waren er plannen met een meetstaat…” vertelt Remi Matthijs.

Kiezen voor sleutel-op-de-deur bouwen

“Een ding was zeker, ik wou sleutel-op-de-deur! Of nee, ik mocht zelf niet te veel doen. Zo zijn we bij Woningen Blavier gebleven. Vooral omdat de prijs goed was, anderen waren een stuk duurder” legt Remi Matthijs uit. “Er waren zelfs firma’s die pas na 6 maanden reageerden, toen was de zaak al bijna rond”. “Het contact met Robert speelde ook een grote rol. Hij was altijd heel correct! Ik heb echt goede herinneringen aan die mens” voegt Annie Matthijs er nog aan toe.

De werken verliepen vlot

Bij Woningen Blavier is alles vlot verlopen, alles wat uitgerekend was, klopte tot op de cent” zegt Annie Matthijs enthousiast. “Als er al iets was, volstond een telefoontje naar de werfleider om het in orde te brengen.” “De communicatie was heel goed: zowel met de elektricien, als de vloerder, de bezetter, Weldimo… Allemaal heel goed.” Ook Remi Matthijs is tevreden over de werken. “Er was een heel goed contact met onze werfleider, Christiaan, en het klikte eigenlijk met alle aannemers.”

Ervaring met sleutel-op-de-deur bouwen en Woningen Blavier

Alles is perfect, perfect, perfect verlopen!” Knikt Remi Matthijs. Daar voegt Annie Matthijs nog enthousiast aan toe: “Als iemand me vraagt naar mijn ervaring, zeg ik dat ik heel content ben! Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen!

Als laatste vertelt Remi Matthijs nog: “De prijs-kwaliteit van Woningen Blavier is super. We hebben voor een nieuw huis absoluut niet teveel betaald! Wat ik ook zo goed vond, is dat de kwaliteit duidelijk in de meetstaat beschreven staat.”

28/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?