Een modern huis bouwen

Je wil een huis bouwen? Maar je weet niet hoe je moet kiezen tussen moderne, klassieke, rustieke of metropolitaanse architectuur? Als je houdt van grote ruimtes, rechte lijnen en minimalisme, dan is er geen twijfel… je wil een huis met een moderne uitstraling en dus een moderne stijl!

Een modern huis, een trend

Een modern huis wordt gekenmerkt door een minimalistisch design en strakke lijnen. In deze hedendaagse stijl zijn ‘kubuswoningen’ erg populair! De gevel van deze huizen is vaak neutraal en overzichtelijk en de stijl vaak gedurfder dan bij een klassiek of landelijk huis. In tegenstelling tot de landelijke architectuur, brengt moderne architectuur zoveel mogelijk licht in de woning. Een heersende trend bij moderne huizen: het dak en de gevel uit eenzelfde materiaal, zo ontstaat er continuïteit tussen de twee.

Veel Belgen smelten voor moderne architectuurstijl, het is dan ook een zeer populaire stijl in Vlaanderen. De Belgen doen vandaag beroep op een moderne huisvesting op alle mogelijke manieren: in de stad of op het platteland, een huis, appartement of loft, groot of klein… De moderne stijl komt overal terug!

Sleutel-op-de-deur bouwen: een moderne stijl

Je wil een modern huis bouwen en je hebt een duidelijk beeld van wat je wil? Maak je plannen en ideeën werkelijkheid en leg ze voor aan een bouwbedrijf of architect! Wil je liever begeleid worden? Sleutel-op-de-deur bouwbedrijven bieden prachtige standaard modellen. Je vindt een model dat je aanstaat, maar je wil de grootte aanpassen of de energie-efficiëntie verbeteren? Geen zorgen! Je kan een standaard model kiezen en je verbeelding de vrije loop laten. Een modern huis sleutel-op-de-deur bouwen is de ideale manier om te bouwen volgens jouw verlangens!

 

 

 

20/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen