Een huis met een patio voor meer comfort

Geef extra cachet aan je woning met een patio. Een plek waar je je heerlijk kan terugtrekken en kan ontspannen. Bovendien verhoogt een patio ook het wooncomfort van je woning.

Meer wooncomfort dankzij een patio

Wat was een patio weer juist? Een patio is een ruimte in de openlucht, omsloten door twee of meerdere gevels van je woning. In een rijhuis kan een patio voor extra daglicht zorgen, bij een vrijstaande woning geeft het je woning net iets meer. Een patio kan worden aangelegd op de begane grond of zelfs op een plat tussendak. Door de afwisseling van gesloten en open ruimtes  kan een patio bijdragen tot meer transparantie en extra intimiteit in huis.

Een patio om heerlijk te ontspannen

In je patio kan je beschut tegen de wind en weg van opdringerige blikken heerlijk ontspannen. Een patio is en blijft een plek in je tuin, maar heerlijk afgeschut van de buitenwereld. De ideale plek om tijd voor jezelf te nemen na een lange werkdag. Ook kan je er met familie of vrienden gezellig vertoeven.

Sleutel-op-de-deur woning met een patio

Wil jij graag een sleutel-op-de-deur woning bouwen? En je wil graag een patio aan je woning? Dan kan je bij Woningen Blavier terecht voor je eigen droomhuis. Jouw gepersonaliseerde plannen worden er werkelijkheid gemaakt. Je kan bijvoorbeeld de inspiratiemodellen van Blavier gebruiken als vertrekpunt voor jouw woning. Of je kan samen met de architect je eigen sleutel-op-de-deur woning ontwerpen.

23/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?