Een huis bouwen in een klassieke bouwstijl

Je gaat een huis bouwen en wenst een statig elegant huis met rijke detaillering. Dan kies je er best voor om je huis in de klassieke bouwstijl te bouwen. Enkele kenmerken en tips voor het bouwen van een klassieke woning.

Een klassiek huis bouwen

De wortels van de klassieke bouwstijl vind je in het rijke verleden. De klassieke bouwstijl koppelt grandeur aan rijke detaillering. Hierdoor hebben huizen in de klassieke bouwstijl vaak een kenmerkende warme en sfeervolle uitstraling. Door deze gezellige uitstraling kunnen nog steeds heel wat mensen zich vinden in de klassieke bouwstijl.

Een klassieke bouwstijl is statig en elegant met een rijke detaillering. Daarnaast zijn klassieke woningen ruimtelijk en licht. Heel typerend voor woningen in een klassieke bouwstijl is de centrale inkom. Vanuit deze inkom zijn meestal alle ruimtes toegankelijk.

Een klassiek huis sleutel-op-de-deur bouwen

De wortels van de klassieke bouwstijl liggen dan wel in het verleden, toch wordt de stijl ook nu nog toegepast en dat in combinatie met nieuwe bouwtechnieken. Het is dus perfect mogelijk om een klassiek huis sleutel-op-de-deur te bouwen. Als kandidaat-bouwer kan je inspiratie op doen tussen de diverse klassieke woningontwerpen van Woningen Blavier. Deze bron van inspiratie is een perfect vertrekpunt om je eigen klassieke droomhuis te bouwen.

Waarom sleutel-op-de-deur bouwen?

Niet alleen heeft sleutel-op-de-deur bouwen met Blavier een sterke prijs-kwaliteitsverhouding, ook krijg je gepersonaliseerd advies, een uniek contactpersoon en wordt je woning op maat gebouwd. De focus ligt op energiezuinig en ecologisch bouwen, hierdoor heb je jaren plezier van je woning!

17/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?