Een charmante sleutel-op-de-deur woning in pastorijstijl

Een kijkje nemen in een woning is de beste manier om inspiratie op te doen voor jouw woning. Het is een uitstekend vertrekpunt in je zoektocht naar de meest geschikte bouwmethode en de woningstijl. Wij namen een kijkje in de sleutel-op-de-deur woning in Kampenhout, kijk maar even mee…

Sleutel-op-de-deur kijkwoning Kampenhout

In Kampenhout (Vlaams-Brabant), op 15km van Leuven en Mechelen, vind je deze charmante sleutel-op-de-deur woning in pastorijstijl. Het huis is een ruime, halfopen woning waarbij de pastorijstijl op een hedendaagse manier werd ingevuld. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, garage, 3 slaapkamers, een badkamer en een inrichtbare zolder. Met deze ongeveer 200m2 leefruimte is dit de ideale woning voor een gezin met kinderen!

Deze sleutel-op-de-deur woning werd in 2009 gebouwd, maar scoort nog steeds goed qua energieprestatie. Het is een woning die in 2009 vooruitliep op de energienormen.

Interieur van de sleutel-op-de-deur woning

Deze sleutel-op-de-deur woning is gebouwd in pastorijstijl. Logischerwijs wordt deze stijl ook doorgetrokken naar het interieur. Zowel de slaapkamer, woonkamer, keuken als de badkamer zijn landelijk ingericht met warme, natuurlijke kleuren en enkele vrolijke accenten. Deze charmante woning straalt enorm veel warmte uit door de natuurlijke materialen die zowel bij de bouw als in het interieur gebruikt worden.

Huizen kijken, een bron van inspiratie

Ga je een huis bouwen? Dan is een kijkwoning de perfecte inspiratiebron. Kandidaat-bouwers knopen hier het eerste contact aan met een bouwbedrijf en hebben de kans om vragen te stellen. Door een kijkwoning te bezoeken krijg je een duidelijk beeld van de grootte van je toekomstige woning.

Zelf een kijkje nemen in Kampenhout?

Interesse om een kijkje te komen nemen in deze sleutel-op-de-deur pastorijwoning in Kampenhout? Aarzel dan niet om binnen te springen, Woningen Blavier opent elke zondag, tussen 14u en 18u, de deuren van deze woning! Ook is het mogelijk om je bezoek op voorhand te plannen en een afspraak te maken.

04/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?